Menu      

Levelezési problémák

Tisztelt Ügyfeleink! A napokban több visszajelzés is érkezett cégünkhöz, azon oknál fogva, hogy nem érkeztek meg levelek, amiket mások küldtek, illetve amiket Ügyfeleink saját maguk számára küldtek. Kivizsgáltuk az okokat és felfedtük, hogy mind a Google mind az UPC illetve a Chello szervereiből jó pár feketelistára került, szerverünk pedig nem fogad olyan címekről leveleket, amelyek a nemzetközi feketelistán szerepelnek. A Google hamar lekerült a tiltásokról, azonban a Chello és a UPC szolgáltatóknál még továbbra is lehetnek fennakadások.
Amenniyben levél küldésekor a feladó vagy Ön az alábbi vagy hasonló üzenettel találkozik az azt jelenti, hogy szerverünk a feladott levelet elutasította, mert az IP a Sorbs fekete listáján szerepel.

2013-01-10 18:00:05 H=fep14.mx.upcmail.net [62.179.121.34] rejected MAIL : Your server is blacklisted at dnsbl.sorbs.net ( Currently Sending Spam See: http://www.sorbs.net/lookup.shtml?62.179.121.34 )

Amennyiben ilyen üzenetet észlel jelentse szolgáltatójának, ugyanis a hiba oka, hogy az Ön kimenő (SMTP) szolgáltatójával van probléma.

Ügyfeleink számára lehetőség van a TotalStudio SMTP szervereit használni, amelyről bővebben a GYIK menüpont alatt tájékozódhatnak!
Levelezési problémák

#totalstudio