info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Szerver karbantartás

2019-07-10 napon

Tisztelt Ügyfeleink! A holnapi napon (július 11. csütörtök) szerver karbantartást végzünk, 10:00 -14:00 -ig, ez idő alatt előfordulhatnak problémák a szolgáltatásainkkal. Megpróbáljuk zökkenőmentesen inzétni a karbantartást, hogy minél kevesebb élő szolgáltatást érintsen egyszerre. Megértésüket köszönjük!

10 év után az egyik szerverünket örök nyugdíjba küldjük, melynek cseréjét végezzük. Az új gép korszerűbb gyorsabb lesz, melyet a csatolt szolgáltatásaink kiszolgálására üzemelünkbe, tehát a csere nem érinti a web és email kiszolgálásunkat.

  • 2019-07-10 napon
  • Hirdetmények

Kapcsolódó

2019. Augusztus 23.
Webshopokban otthon vagyunk és ezt újra bebizonyítottuk, amikor a ProGastro termékcsalád Wordpress alapú webáruházát lecseréltük saját webshopunkra teljes mértékben személyre szabva a megrendelői igények alapján.
Legfrissebb referenciánk egy újonnan induló, mondhatni startup vállalkozásnak készült, amely világító térkövek gyártásával és forgalmazásával tört be a magyar és remélhetőleg a  világpiacra is.
Nem tudod, mi lenne a legjobb választás? Egy egyszerű, informatív bemutatkozó oldal vagy inkább egy webshop? A www.koserpekseg.hu megrendelői sem tudtak dönteni, így készítettünk nekik egy csökkentett funkcionalitású webáruházat.
A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.