Menu      

Változások a 2014-es évben

Tisztelt Ügyfeleink! A TotalStudio-nál a jövőben is kívánjuk a maximális minőséget nyújtani. Január elsejétől tárhelyeink méretét megdupláztuk, azonban árainkat csak minimális mértékben módosítottuk, egységesítettük. Ezen túl számos adminisztratív és kényelmi változtatásokat is bevezettünk, ezekről is tájékozódhat következő cikkünkből.

Tárhely változások

Az egységesebb termék paletta érdekében tárhely csomagjaink méreteit megdupláztuk és az árainkat egységesítettük. Tárhely csomag elnevezéseink változatlanok maradtak. 2014. január 1-től minden ügyfelünk számára az új díjcsomagok és tárhely limitek kerültek bevezetésre. A tárhely csomagjainknál további változtatás, hogy immáron minden csomag magában foglalja a PHP, MySQL hozzáféréseket.

Minimal Basic Standard Premium Business
1 G 2 G 4 G 12 G 40 G
5 email 10 email 20 email 50 email 100 email
8990 Ft/év 10990 Ft/év 13990 Ft/év 26990 Ft/év 66990 Ft/év

Változások a számlázásban

Fontosnak tartjuk, hogy a jövőben minden Ügyfelünk számára könnyebben áttekinthetőek legyenek a megrendelt szolgáltatások és ez által a számlák is. A jövőben törekszünk a tárhelyeket és a hozzá tartozó domain-eket egyetlen számlán feltüntetni függetlenül azok lejáratától. A jövőben tehát amennyiben egy tárhelye és egy domainje van nálunk az eddigi kettő számla helyett már csak egyet fog kapni.

Domain regisztráció és hosszabbítás

A jövőben nem áll módunkban olyan domain-eket meghosszabbítani, amelyek hosszabbítását nem kérelmezték az emailben kapott hivatkozásra kattintva. Fontost tehát, hogy a rendszerünk által küldött üzeneteket olvassák el figyelmesen. Annak érdekében, hogy a levelek biztosan elérjenek önhöz kérjük, hogy az info@totalstudio.hu email címet adják hozzá címlistájukhoz. Domain áraink továbbra is változatlanok maradtak.

Ügyfélszolgáltati változások

Megnövekedett ügyfélszámunk miatt már nem tudunk minden esetben telefonos segítséget nyújtani ügyfeleinknek. Amennyiben szolgáltatásainkkal problémája lenne írjon emailt az info@totalstudio.hu címre vagy kapcsolattartója címére, ahol 48 órán beül választ kap kérdésére. A közeljövőben cégünk Ticket rendszert vezet be, amelyen bejelenthetik problémáikat. Minden tárhely csomagunkhoz bevezetésre kerül egy éves support óradíj, amely azt jelzi, hogy az adott tárhelyhez mennyi ügyfélszolgálati időt tudunk díjmentesen biztosítani. Minden további ügyfélszolgálati idő félórás egységben kerül fel a következő számlázási időszakban Ügyfeleink számlájára.


Új oldal

Idén cégünk teljesen új oldallal is jelentkezik, amelyen immáron helyet kap egy ügyfélkapu, amelyen keresztül a jövőben megtekinthetik és letölthetik számláikat, megrendelhetnek illetve lemondhatnak szolgáltatásokat, adminisztrálhatják tárhelyeiket és domainjeiket továbbá a már említett Ticket rendszeren keresztül felvehetik a kapcsolatot cégünkkel.

 

#totalstudio