Menu      

Új verziót kapott a TotalStudio webmail

Új verziót kapott a TotalStudio Webmail, ezáltal új felület várja a felhasználókat. Természetesen a felületet vissza is lehet állítani a régire, továbbá amennyiben valakinél gondot okozott volna az átállás az kérjük jelezze felénk az ügyfélszolgálat címén (info@totalstudio.hu), vagy chaten. A változtatás nem érinti a jelenlegi email címeket és jelszavakat, azokkal továbbra is be lehet lépni a rendszerbe.Bővebben a frissítésről

Első szembetűnő változás a rendszer kinézete. Teljesen megújult, korszerűbb kinézettel vérteztük fel e-mail rendszerünket.



Természetesen, aki már megszokta a régi úgynevezett default kinézetet és nem szeretne új külsőt e-mail fiókjának, az könnyedén visszaállíthatja a Beállitások > Felhasználói felület menüpontban.

A legújabb rendszerekhez méltóan itt is előkerül a HTML5 alapú notifaction (értesítés) modul. Funkciója nem több mint, egy felugró buborékban jelzi (Gtalk-hoz hasonlóan) ha új üzenetet kaptunk. Ezt a Beállítások > Postafiók nézet menüpont Új üzenet beállitásainál lehet eszközölni.



Automatikus címjegyzékmentés. Ahogy azt már megszokhattuk a Gmailnél is. Ha valahova egyszer már küldtünk levelet, és elkezdjük begépelni az e-mail cím első pár karakterét, akkor a rendszer kikeresi, és kattintásra kitölti automatikusan a kért e-mail címet.

További újitásokat fogunk még eszközölni a TotalStudio Webmail rendszerébe hamarosan, amiről szintén weboldalunkon fogjuk tájékoztatni ügyfeleinket.

Új verziót kapott a TotalStudio webmail

#totalstudio