Menu      

Az üzleti siker titka: a professzionális weboldal

Amikor először találkozik valakivel, fél percre sincs szüksége ahhoz, hogy kialakuljon az első benyomása. Nincs második lehetőség. Ez egy egyszeri és megismételhetetlen hatás. Abban a néhány másodpercben kell a szimpátiát és a bizalmat elnyerni. Épp így működik ez a weboldalaknál is.

Manapság már mindenki az interneten tájékozódik. Ha valamilyen szolgáltatás érdekli, garantáltan először a világhálón fog utánanézni, hogy milyen lehetőségek közül választhat. Ha egy borzalmas weboldallal találja szembe magát, valószínűleg egyből továbbkattint, hiszen az alternatívákból sosincs hiány.

Személyes találkozásnál a kevésbé sikeres első benyomást a későbbiekben még lehet korrigálni. Az interneten azonban erre nincs esély. Ha a weboldal elsőre nem volt bizalomgerjesztő, az érdeklődő nem tér többé vissza az oldalra.

Ahhoz, hogy egy vállalkozás valóban nagy sikereket érjen el, megragadó, technikailag karbantartott, optimalizált honlappal kell rendelkeznie. Silány weboldallal érdeklődők sokaságát tántoríthatja el a vásárlástól, a szolgáltatás igénybevételétől. 

No alt text provided for this image

A profi weboldal legfőbb ismérvei

A valóban professzionális honlapok megfelelnek az aktuális kor elvárásainak, mind megjelenési, mind technikai szempontból.

Biztosra kijelenthető, hogy három-négy év után egy weboldal elavultnak számít. Ebben a szektorban egy év alatt is rengeteget változnak a trendek, de négy év után már egy laikus is ránézésre megállapítja, hogy nem egy mai szájtra tévedt. A weblap ekkor már kilóg a sorból, a konkurensekkel nem képes felvenni a versenyt.

A grafikát legtöbbször a nulláról érdemes újragondolni.

A dizájn mellett technikailag is hihetetlen ütemben jelennek meg újítások. Ha valaki kényelmi szolgáltatást szeretne nyújtani vásárlói számára – mondjuk egy webshop esetében – elengedhetetlen a korszerűsítés. 

No alt text provided for this image

Kizárt, hogy egy aktív online jelenléttel rendelkező cég ugyanazt kommunikálja több éven keresztül. Így nem csak a grafikát és a technikát kell alapjaiban megváltoztatni, de a szöveget is felül kell vizsgálni. Amennyiben egy vállalkozás jól működik, fejlődik, biztosan változtatni kell a tartalmain is. Ha pedig megtorpant, akkor a mondanivalón épp azért kell módosítani.

A megújulással számos lehetőség nyílik meg a cégek előtt

A TotalStudio által újjáformált weboldalaknál az esetek nagy részében fellendülést tapasztaltunk. A webáruházaknál sokasodtak a vásárlások, a sima honlapoknál pedig a látogatók száma gyarapodott, és a weboldalon töltött idő, illetve az organikus találatok is jelentős növekedésnek indultak.

Nemcsak a technikai lehetőségek, mi is fejlődünk!

Tartani kell a lépést a változásokkal, így arra törekszünk, hogy a naprakész irányvonalakkal mindig tisztában legyünk. Az újdonságokat az elsők között próbáljuk ki, és építjük be munkamenetünkbe. 

No alt text provided for this image

Rengeteg projekten dolgozunk, amelyekből folyamatosan tanulunk. Ha az ügyfeleinknek olyan kívánsága van, amelyre nincs a fejünkben kész megoldás, nem hátrálunk meg. Időt és energiát fordítunk arra, hogy új ismeretekkel bővítsük tudásunkat, és teljesítsük az elsőre lehetetlennek tűnő feladatokat is!

Egyedi fejlesztésű weboldalakat hozunk létre, gyorsan, mégis rendkívül magas színvonalon. Mi a tervezéstől, egészen a weboldal üzemeltetéséig mindenben ügyfeleink mellett állunk.

A megtorpanás helyett a fellendülést választaná? A TotalStudio által készített weboldal kiváló eszköz lehet ehhez. Legyen Ön is a partnerünk!

 

#totalstudio