Menu      

Finomít a kinézetén a Facebook?

A legutolsó postolásnál vettük észre, hogy az egyik felhasználóval ilyen a másikkal pedig másmilyen a Facebook felülete. Az tény, hogy újabban a legnagyobb közösségi hálózat számos újításon ment át és ez még csak a kezdet. Íme két kép arról hogy két külön belépéssel milyen felületet láttunk.

Az első a jól megszokott Facebook felület minden egybe olvadva



Ezen a képen azonban már számos változás figyelhető meg. Először is a postok elválasztást és jelölést kaptak, hogy hol kezdődnek ezen felül a felső toolbar egészen a Google+ felé kezdett tendálni, tehát láthatjuk kis képünket és kevesebb gombot raktak ki.




A Facebook külsőváltoztatásait, egyelőre általában több kritika éri, mint amennyi dicséret a legnagyobb felháborodást talán a Facebook megújult képnézegetője okozta, hiszen a felhasználók egyszerűen megszokták azt amilyen volt és nagyon nem hiányzott nekik ez a felugró változat. Azóta a képnézegető már újabb változatot kapott, ami nem lett sokkal jobb, de kénytelenek vagyunk megszokni. Hamarosan pedig jönnek az új szolgáltatások is köztük a Facebook médiacserélgető rendszere is, mint ahogy arról már hírt adtunk

Finomít a kinézetén a Facebook?

#totalstudio