Menu      

Új külsőt kap a Gmail

Hamarosan telejesen új külsőt és új funkciókat kap a Google levelező szolgáltatása a Gmail. Az ingyenes levelezők piacán vezető felület számos új szolgáltatással és egy könnyebben áttekinthető felülettel jelentkezik. Lássuk milyne újításokat is tartogat számunkra a Gmail.

Új megjelenés

A videó áttekintést nyújt a fejlesztésekről. A Gmail hamarosan automatikusan az új megjelenésre frissül. Ha nem szeretne várni, az azonnali váltáshoz jelentkezzen be a Gmailbe, és kattintson a Váltás az új megjelenésre elemre.




Áttekinthetőbb, korszerűbb

A továbbfejlesztett beszélgetések, a fokozott személyre szabhatóság és az új témák révén a Gmail áttekinthetőbbé és korszerűbbé vált.



Új témák

Vadonatúj témákat fedezhet fel, és személyre szabhatja a Gmail megjelenését.



Továbbfejlesztett beszélgetésnézet

A beszélgetésekben az Ön üzeneteinek tartalma kerül előtérbe, a profilképeknek köszönhetően pedig egyetlen pillantással megtudhatja, hogy éppen kivel beszélget.



Új személyre szabási lehetőségek

Megadhatja, hogy egyszerre hány üzenet jelenjen meg a képernyőn a következő három megjelenítési sűrűség közül választva: Kényelmes, Kellemes és Kompakt.



Nagyobb szabályozási lehetőség

A csevegőablak méretét is jobban szabályozhatja. Ehhez csak húznia kell azt addig, amíg el nem éri a kívánt méretet.



Egyszerű keresés és szűrés

Az új keresőmezővel egyszerűen személyre szabhatja kereséseit, így pontos találatokat kaphat. Közvetlenül ugyanonnan hozhat létre szűrőket is.



Váltás a Címtár és a Teendők nézetre

Új módon válthat egyszerűen a Levelek, a Címtár és a Teendők nézet között.



Új eszköztár

Az új eszköztár mindig látható marad, és csak a szükséges gombokat jeleníti meg csak akkor, amikor éppen szüksége van rájuk.




A Gmail változásairól részletesen itt lehet olvasni.

Új külsőt kap a Gmail

#totalstudio