info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Bemutatkozó weboldal online időpontfoglalással

2019-10-29 napon

Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.

S nem csupán abban nyújt segítséget a honlap, hogy a hölgyek minél szebbek legyenek, hanem abban is, hogy ezt minél kényelmesebben és gyorsabban megtehessék. Referencia weboldalunk ugyanis nem egyszerűen csak felhasználóbarát és informatív, de rendelkezik valamivel, ami miatt igazi kuriózum lehet a hasonló weboldalak között. Ez pedig az online bejelentkezés lehetősége. Stílusos, egyszerű, könnyen kezelhető. Mi kell még egy bemutatkozó weboldalnak? Jah, még valami! Istagram és Facebook elérés egyetlen kattintással, hiszen manapság nincs élet social media nélkül.

www.thebeautyroombudapest.com

Kapcsolódó

Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.
2020. Január 07.
Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.
Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.
Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.