info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egy egyedi összetett projektet adtunk át

2018-11-04 napon

Kiélesítettük az idei év egyik legösszetettebb projektjét a www.victofon.hu-t.

Úgy gondoljuk, méltán lehetünk büszkék legújabb „gyermekünkre”, hiszen ez a webshop nem csupán szép – a saját grafikának köszönhetően -, de bizony okos is. Az egyedi fejlesztéseknek, speciális funkcióknak és mini CRM integrációnak hála egy szuper webáruház várja vásárlóit, amely nem csupán felhasználóbarát, de a megrendelőnek sem lesz sok problémája a menedzselésével.

Jelentős időt szánt rá a megrendelőnk, hogy tartalmakkal töltse fel az oldalt. Ehhez először egy kulcsszó kutatást rendelt tőlünk. Az oldal közel 60 tartalmi oldalt kapott, melyek mindegyike a hallás témával kapcsolatos. 

A sok tartalmi oldal, a SEO barát kialakítás és az indulás előtti keresőoptimalizálási elemzésnek köszönhetően az analitikák magukért beszélnek. Az alábbi grafikon csak az organikus találatok alakulását mutatja.

Összességében egy több mint három hónapos fejlesztést zártunk le, maximálisan törekedve arra, hogy a megrendelő minden szempontból elégedett legyen. 
 

Kapcsolódó

2020. Június 12.
A TotalStudio betört a plasztikai sebészet piacára is!
A Csomorszerszamgep.hu  átadásával egy igazán érdekes projektünk zárult le. Miben rejlett az érdekessége? Leginkább abban, hogy a kivitelezés során számos  elvarratlan szálba botlottunk, amelyekkel kezdenünk kellett valamit. Így gondoltam megosztom a tapasztalataimat a projektről, mert ez a megbízás tökéletes példája annak, hogyan ne kezeljük weboldalunkat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat.
A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.