info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egy újabb weboldalt raktunk össze az ingatlanpiacnak

2020-01-28 napon

Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.

A 2019. év utolsó projektjeként ismét egy ingatlanos oldalt adtunk át a www.dbi.hu megalkotásával. Szerencsére már van gyakorlatunk a hasonló weboldalakkal kapcsolatban, így nagyjából itt is tudtuk, mire számíthatunk. A megjelenéshez egy kész template-et alakítottunk át, hogy egyedi arculatot kapjon az oldal, ennek köszönhetően egy könnyen átlátható és letisztult honlap került ki a kezeink alól.  A külcsín mellett azonban a belbecs sem hanyagolható el, ezt a mottót szeme előtt tartva egy egyedi fejlesztésű ingatlanadatbázis-kezelőt is kapott a honlap, a gördülékeny felületkezelést pedig a Studio CMS biztosítja, amely garantálja, hogy a megrendelő könnyedén menedzselhesse az oldalát.

Kapcsolódó

2020. Január 07.
Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.
Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.
Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.
Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.