info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egy újabb weboldalt raktunk össze az ingatlanpiacnak

2020-01-28 napon

Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.

A 2019. év utolsó projektjeként ismét egy ingatlanos oldalt adtunk át a www.dbi.hu megalkotásával. Szerencsére már van gyakorlatunk a hasonló weboldalakkal kapcsolatban, így nagyjából itt is tudtuk, mire számíthatunk. A megjelenéshez egy kész template-et alakítottunk át, hogy egyedi arculatot kapjon az oldal, ennek köszönhetően egy könnyen átlátható és letisztult honlap került ki a kezeink alól.  A külcsín mellett azonban a belbecs sem hanyagolható el, ezt a mottót szeme előtt tartva egy egyedi fejlesztésű ingatlanadatbázis-kezelőt is kapott a honlap, a gördülékeny felületkezelést pedig a Studio CMS biztosítja, amely garantálja, hogy a megrendelő könnyedén menedzselhesse az oldalát.

Kapcsolódó

A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
2020. Január 07.
Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.
Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.
Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.