info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Hatalmas látogatottságú videós weboldalt készítettünk

3 héttel ezelőtt

István, Koppány, Sarolt, Gizella... Ismerősek a nevek?  Igen, ezek az István, a király  rockopera szereplői. Mindezt gyerekekkel? Bizony!

Legújabb referenciánk a www.iskolasistvan.hu a rockopera köré épült tehetségkutató számára készült, ahol az István, a király szereplőiként mutatkozhatnak be a 6-16 éves gyerekek. A weboldal egyszerű, de mindent tud, ami a versenyhez szükséges: megnézhetjük a videókat szerepre, csoportra szűrve és természetesen szavazhatunk is.

  • 3 héttel ezelőtt
  • Referenciák

Kapcsolódó

A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
Tavaly a Google elhatározta, hogy az eddig korlátlanul ingyenesen adott Goole Maps szolgáltatását elkezdi korlátozni, és megpróbál pénzt keresni az egyik leg elterjedtebb szolgáltatásán.
Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.
2020. Január 07.
Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.