info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Mi buildeltünk Magyarország első online cukrászdáját

2019-12-20 napon

Szereted a sütit? És a cukrászdák előtt parkolóhelyet keresni? Kivárni a kilométeres sort a pénztár előtt?  Ha az első kérdésre a válasz igen, de a másik kettőre határozott nem, akkor új referenciánk neked szól.

Prémium sütemények egy prémium webshopból rendelve, ez már a hedonizmus netovábbja! Kis nézelődés, néhány kattintás és már úton is van feléd a kiválasztott finomság Magyarország első online cukrászdjából.

  • 2019-12-20 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Tavaly a Google elhatározta, hogy az eddig korlátlanul ingyenesen adott Goole Maps szolgáltatását elkezdi korlátozni, és megpróbál pénzt keresni az egyik leg elterjedtebb szolgáltatásán.
Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.
2020. Január 07.
Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.
2019. December 14.
Megrendelőink visszajelzéseinek eleget téve a Total Studio Kft. 2020. január 1-től módosítja tárhely csomagjait, ennek keretén belül a Studio Minimal, Studio Basic, Studio Standard és a Studio Premium méretét egyaránt megnöveljük.