info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Személyes, lifestyle blogot készítettünk!

2019-04-20 napon

Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.

Miben más ez az oldal, mint a többi? Ránézésre az egyedi design viszi a pálmát, ami azért nem utolsó szempont egy ilyen jellegű oldalnál, ráadásul ez garantálja, hogy a megrendelő fejében élő - személyiségét kifejező - oldalt valóban úgy tudjuk megvalósítani, ahogyan ő azt szeretné. Szintén nem elhanyagolható, hogy a Studio CMS fut alatta, ami egyszerűen kezelhetővé teszi a blogot, sőt akár mobilról is elvégezhetjük a szöveges tartalmak módosítását. A facebook és intsagram összekötés pedig már csak hab a tortán!     

www.comewithme.hu

Kapcsolódó

Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.
2020. Január 07.
Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.
Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.
Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.