info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Villámgyors one-page rendezvény weboldal

2019-05-19 napon

A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.

A weboldal grafikai terveit a megrendelő biztosította, a mi feladatunk volt az alapján egy jól kezelhető reszponzív weboldalt építeni.
Egy ilyen eseménynek nem is kell sokkal több, mint egy egyoldalra sűrített fontosabb információkat feltüntető rendezvény weboldal.

 

  • 2019-05-19 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Akár ez is lehetne a www.indyline.hu bemutatkozó weboldalának mottója. Nem elég jó szolgáltatást nyújtani, profi honlapon érdemes azt megmutatni. 
Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.
2018. November 24.
Szoktuk mondani, egy weboldalt 3-4 év után érdemes újra gondolni. Így tettünk a parkapcsolati-tanacsadas.hu honlapnál is, egyszerűen újra gondoltuk ügyfelünk kérésére.
Régi ügyfeleink szinte kivétel nélkül fel szoktak keresni minket, hogy bizonyos idő elteltével úgy érzik, weboldaluk már nem aktuális, nem felel meg a legújabb trendeknek és felhasználói elvárásoknak, ami az esetek 100% -ában igaz is. A web piac ugyanis gyrsan és állandóan változik, tehát 3-4 év után egy weboldal elavulttá válik.