info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Webáruházaknak áll a világ!

4 nappal ezelőtt

A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.

Mit tesz ilyenkor az okos kereskedő? Online folytatja az árusítást, méghozzá webshopon keresztül. Legújabb referenciánkat, a www.panton.hu-t ugyan még a vírus előtt megrendelték tőlünk, de ennél jobbkor nem is időzíthetett volna a tulajdonos! A papír, dekorációs, kreatív és művészterméket árusító cég egy rendkívül széles termékpalettával rendelkező online áruházat kapott tőlünk, ahol minden megrendelhető, ami egy kreatív délutánhoz szükséges. Ugye milyen jól jön ez most?

Kapcsolódó

Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.
Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.
2018. December 18.
10 éves a Total Studio! Októberben pont 10 éve annak, hogy megalakult az akkor még Total Gaming Kft, amely profilját tekintve főleg játékszerverek üzemeltetésével foglalkozott.
Kiélesítettük az idei év egyik legösszetettebb projektjét a www.victofon.hu-t.