Menu      

Minden, amit Shopify webshop készítés előtt tudnod érdemes

Szeretnél költséghatékonyan webáruházat indítani, de nem tudod, hogy a Shopify bérelhető webáruház motor megfelelő lesz-e számodra? Cikkünkben hasznos támpontokat adunk a választáshoz.

A Shopify egyre népszerűbb Magyarországon is, hiszen egy gyorsan és könnyen kezelhető bérelhető webáruház platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy online áruházat hozzanak létre. Az elmúlt években számos vállalkozás választotta a Shopify-t, mivel elvileg nem igényel technikai tudást és képzettséget az üzemeltetése. De vajon valóban így van?

Már az elején szeretnénk leszögezni, hogy minden elismerésünk a Shopify-é. Valóban egy jól összerakott és profi rendszerről beszélhetünk, mely tökéletesen alkalmas arra, amire a fejlesztői 2006-ban elindították. A hangsúly azon van, hogy "arra, amire" létrehozták. Mint a legtöbb bérelhető webáruházat, ezt is egy viszonylag egyszerű értékesítési platformként álmodták meg a fejlesztői, amelynek ereje éppen az egyszerűségében rejlik.

Mi az a Shopify, mik azok a bérelhető webáruházak?

Azért, hogy mindenki tisztában legyen a Shopify világával, először is érdemes az alapoktól kezdeni, vagyis onnan, hogy egyáltalán mik azok a bérelhető webáruházak, és ezek közül mi is az a Shopify.

Mik azok a bérelhető webáruházak?

A bérelhető webáruházak, mint a Shopify, olyan online platformok, amelyek lehetővé teszik az üzletek számára, hogy havidíj ellenében használják a rendszerüket. Ez a modell lehetővé teszi, hogy a vállalkozások gyorsan elindíthassák online jelenlétüket anélkül, hogy komolyabb kezdeti beruházásra lenne szükség. A bérelhető webáruházak számos előnnyel járnak:

  • Gyors beállítás: Néhány egyszerű lépéssel elindíthatod a webáruházadat.
  • Költséghatékonyság: Nem kell fejlesztői csapatot alkalmazni, és nincs szükség nagyobb beruházásra az induláskor.
  • Karbantartás és frissítések: A platform szolgáltatói rendszeresen frissítik és karbantartják a rendszert, így neked ezekkel a feladatokkal nem kell foglalkoznod.
  • Integrált megoldások: A bérelhető webáruházak általában integrált fizetési rendszerekkel, marketing eszközökkel és egyéb hasznos funkciókkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az online értékesítést.

Mi az a Shopify?

A Shopify egy vezető e-kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan és egyszerűen létrehozzanak és kezeljenek online áruházakat. A Shopify bérelhető webáruház szolgáltatásai között megtalálható a termékek feltöltése, az értékesítés, a készletkezelés, a fizetések fogadása, és számos marketing eszköz használata. Mindez egyetlen, könnyen használható angol nyelvű felületen érhető el, amelyet bárki, akár technikai tudás nélkül is képes kezelni.

Ráadásul a Shopify nem csupán egy online áruház platform, hanem egy POS rendszerrel is rendelkezik, amely összekapcsolja az internetes boltodat a fizikai üzleteddel. A kanadai fejlesztésű Shopify több millió webáruházat szolgál ki világszerte, több mint 175 országban.

És a szolgáltatásoknak itt még koránt sincs vége mert olyan extrákat kínál a szolgáltatási díjért cserébe mint az ingyenes hírlevél küldés és marketing eszközök, a kiemelkedően jó statisztikák vagy akár a blogolási lehetőség

Miért népszerű a Shopify Magyarországon?

A Shopify népszerűsége Magyarországon is gyorsan növekszik, mivel sok vállalkozás felismerte az online értékesítésben rejlő lehetőségeket. A platform egyszerűsége és rugalmassága miatt kiváló választás mind a kis-, mind a nagyvállalkozások számára. A Shopify segítségével a vállalkozások könnyedén létrehozhatják saját online áruházukat, kezelhetik termékeiket és nyomon követhetik az értékesítési teljesítményt.

Valóban minden funkció megtalálható a Shopify-ben?

Alapértelmezetten a válasz igazán egyszerű: IGEN. A Shopify egy rendkívül jól felszerelt webáruház motor, amibe a fejlesztők annyira sok mindent belepakoltak, hogy egy egyszerű cég ki se fogja tudni használni azokat. Nem is soroljuk fel a tulajdonságokat, mert akit igazán érdekel, az ingyenesen regisztrálhat magának egy boltot. Ezt 3 napig tudja használni és ezután is az első hónap mindössze 1 dollárba fog kerülni. 

Javasoljuk, hogy akkor regisztrálj, amikor valóban van időd foglalkozni vele és rá tudsz szánni legalább 2-4 órát a tesztelésre. Így máris eljutottunk az első és legfontosabb jellemzőhöz, amit érdemes megtanulni és megérteni.

Elsőre talán keményen hangzik, hogy egy olyan szolgáltatásért fogsz fizetni, ami soha nem lesz pontosan olyan, amilyennek elképzeled. De ez van. Az ára miatt van így, hiszen már akár havi 32 dollárért (kb. 11500 Ft-ért) elindíthatsz egy webáruházat! Ha bevállalod, hogy egyből éves szerződést kötsz, akkor ez lemehet akár havi 24 dollárig is (ami kb 8500 Ft).

Az alacsony költség azonban azzal jár, hogy nincs beleszólásod, milyen funkciók kerüljenek a boltodba, hogyan nézzen ki az admin felület, stb. Tehát kompromisszumokat kell kötnöd, ami néha fájdalmas is lehet.

Hogy időt spóroljunk neked, nézzük meg, mikor nem valószínű, hogy a Shopify lesz a legjobb választás számodra.

Mikor ne válaszd a Shopify-t?

A Shopify nem mindenkinek a legjobb választás, sőt, Magyarországon alapértelmezetten egyetlen hazai webshop számára sem lenne ideális. Nézzük meg, mikor lehet problémás számodra a Shopify használata:

  • Ha fontos az utánvét beszedés beárazása:
    Nincs lehetőség arra, hogy külön árat rendelj az utánvétes átvételhez. Így, ha fizetned kell a GLS-nek az utánvét beszedésért, ezt nem tudod egyszerűen a vásárlóra terhelni.
  • Ha térképes csomagautomata/pont választót szeretnél:
    A pénztár folyamatába nem tudsz csomagautomata választós szállítást integrálni. Erre csak a kosár oldalon van lehetőség, ami nem kimondottan elegáns megoldás.
  • Ha cégeknek is szeretnél értékesíteni:
    Nincs lehetőség a magánszemélyek és céges vásárlók megkülönböztetésére, és az adószám bekérésére a pénztár folyamatban. Ezt a kosár oldalon lehet megoldani némi kódolással, de alapértelmezetten nincs ilyen funkció.
  • Ha egyedi CRM vagy ERP rendszert használsz:
    Ha az értékesítési vagy raktárkezelő szoftverednek nincs API kapcsolata a Shopify-hoz, akkor ezt neked kell megoldanod.
  • Ha a munkatársaid vagy Te nem vagy jártas az angol nyelvben:
    A Shopify adminisztrációs felülete nem érhető el magyar nyelven, és a sablonok nagy része sem tartalmaz magyar fordítást. Bár a Shopify-nak van automata fordítója, annak minősége hagy kívánnivalót maga után.

A fentiek talán kicsit rémisztően hangzanak, de még így sem érdemes elmenekülni a Shopify elől. Egyszerűen csak meg kell érteni, hogy a Shopify elsősorban az amerikai piacra készült bérelhető webáruház motor, így az itthoni használatához kompromisszumokra van szükség.

Mikor válaszd a Shopify-t?

Egyszerű kérdés, de a válasz sokkal összetettebb. Nagyon függ attól, hogy a te webáruházad milyen igényeknek akar megfelelni, és hogy kinek, mit és hol szeretnél eladni. Mielőtt belevágnál, érdemes tájékozódni, de néhány általános támpont mindenkinek hasznos lehet. A Shopify akkor biztosan jó megoldás lesz neked:

  • Ha kis tőkével rendelkezel:
    Ha nincs lehetőséged 1-2 millió forintot az indulásra fordítani, és inkább magad szeretnél mindent megcsinálni.
  • Ha képes vagy kompromisszumokat kötni:
    Ha megelégszel a Shopify által kínált funkciókkal, és a webshophoz tudod igazítani a saját és a céged igényeit, nem fordítva.
  • Ha nem használsz külső CRM vagy ERP rendszert:
    Ha mindent a Shopify felületén fogsz kezelni, a rendelésektől a számlázásig, így maga a Shopify lesz a kis vállalatirányítási rendszered.
  • Ha a termékeid viszonylag egyszerűek:
    A Shopify értékesítési folyamata a legegyszerűbb értékesítési modellre van kitalálva, kevés, jól kategorizálható fizikai termékre. Minél egyszerűbb és kevesebb termék típust akarsz értékesíteni, annál valószínűbb, hogy a Shopify jó választás lesz.
  • Ha olcsón szeretnél profin kinéző shopot:
    A rengeteg sablonnak köszönhetően bárki készíthet fantasztikusan szép webshopot. Bár minden sablonnak más-más funkciói vannak, alapvetően sok igényes prémium sablon érhető el például akár a Themeforest vagy a Templatemonster oldalakon is.
  • Ha még soha nem értékesítettél a weben:
    Sokan hiszik, hogy az internetes értékesítés egyszerű, de valójában nem az és ezt tapasztalatból mondjuk. A Shopify kiváló választás azoknak, akik még csak most próbálják ki, és ha valami miatt nem sikerül, nem lesz komoly veszteség.
  • Ha nem feltétlenül akarsz cégeknek értékesíteni:
    Például KATA-s vállalkozóként alapértelmezetten nem tudsz cégek felé értékesíteni, így nem is kell az adószámokkal bíbelődni, amire alapértelmezetten a Shopify sem gondolt.
  • Ha egyből több fizetési módot is szeretnél:
    Alapértelmezetten is több fizetési módot támogat (PayPal, Stripe, Simple Pay …) így ezek beüzemelése gyakorlatilag nem több, mint “pár kattintás”.
  • Ha szükséged van beépített marketing eszközökre:
    A Shopify lehetővé teszi e-mail marketing, hírlevélküldés, akciók és promóciók egyszerű kezelését, ami segíti a hatékony ügyfélkommunikációt és a visszatérő vásárlók megszerzését. A beépített eszközökkel könnyedén létrehozhatsz és kezelhetsz e-mail kampányokat, kuponokat és vásárlói hűségprogramokat. Célzott üzeneteket küldhetsz a megfelelő vásárlói csoportoknak, és a Shopify más marketing eszközökkel is integrálható a nagyobb rugalmasság érdekében.
  • Ha keresőbarát (SEO-barát) webáruház motorra van szükséged:
    A Shopify hatékony SEO eszközökkel segíti az online áruházak keresőoptimalizálását, így jobb helyezést érhetsz el a keresőkben. Testreszabhatod a meta címkéket, leírásokat és URL-eket, valamint kulcsszavakat adhatsz hozzá. Az oldal sebességének optimalizálása mellett a beépített blog funkcióval releváns tartalmakat hozhatsz létre. További SEO bővítményekkel tovább növelheted áruházad láthatóságát.

Látható, hogy a Shopify üzleti modellje kiket céloz meg. Egyértelmű, hogy hatalmas célközönségről van szó, amit a számok is igazolnak: világszerte több millió webshopot szolgál ki a cég, ami őrülten nagy szám. Soha nem akartak mindenkinek megfelelni. Megálmodtak egy olyan webáruházat, ami piaci standardnek mondható, és amelynek funkcióihoz a kisebb cégek könnyedén hozzá tudják igazítani a saját működésüket. Ennek köszönhetően könnyedén meghódítottak egy olyan piacot, ahol a mai napig nincs komoly konkurencia.

Megjegyzés: Hazai viszonylatban a Shoprenter és az Unas kínál hasonló szolgáltatásokat. Ezek sokkal zártabb rendszerek, de a hazai igényeket jobban kielégítik a bérelhető webáruház motorjaikkal.

Shopify előfizetői csomagok és árak

A Shopify többféle előfizetői csomagot kínál, hogy különböző igényeknek megfeleljen:

Basic Shopify

Ez az alap csomag havi 32 USD-ért érhető el. Ideális szóló vállalkozóknak, és lehetővé teszi akár 10 készlethelyszín kezelését, 24/7 chat támogatást, és lokalizált globális értékesítést három piacon. A kártyás tranzakciók díja 2% harmadik fél fizetési szolgáltatói esetén. A csomag tartalmazza a POS Lite rendszert is. Az első hónap mindössze 1 USD.

Shopify

Havi 92 USD-ért ez a csomag kisebb csapatok számára ideális. Az előző csomag összes funkcióján túl öt további felhasználói fiókot biztosít, és az átfogó statisztikákhoz is hozzáférést nyújt. A harmadik fél fizetési szolgáltatóinak kártyás tranzakciós díja 1%. A POS Lite rendszer itt is elérhető, és az első hónap szintén 1 USD.

Advanced Shopify

Ezt a csomagot havi 399 USD-ért kínálják, és a növekvő vállalkozások számára ajánlott. További előnyök közé tartozik 15 további felhasználói fiók, egyedi jelentések és elemzések, és kibővített 24/7 chat támogatás. A harmadik fél fizetési szolgáltatóinak kártyás tranzakciós díja 0.6%. A csomag lehetőséget ad 10 készlethelyszín kezelésére, és további piacok hozzáadására havi 59 USD-ért.

Shopify Plus

Ez a csomag a komplexebb vállalkozások számára készült, kezdő ára havi 2,300 USD egy hároméves szerződés esetén. Az előfizetők nagyon kis része rendelkezik ezzel a csomaggal. A csomag tartalmaz egyedi jelentéseket és elemzéseket, 200 készlethelyszínt, és kiemelt 24/7 telefonos támogatást meg persze itt kapsz egyedi tréningeket meg exkluzív e-commerce technológiákat. Korlátlan számú felhasználói fiókot biztosít. A csomag részét képezi a teljesen testreszabható, 40x kapacitású fizetési rendszer, és 200 POS Pro helyszín a Shopify Payments segítségével. Ideális választás nagy volumenű kereskedők számára, akik versenyképes tranzakciós díjakat keresnek.

A Shopify Plus csomag egyik nagy előnye, hogy teljes körű hozzáférést kapsz a checkout folyamathoz. 

De ez meglehetősen drága ár ezért a funkciókért. A nagy cégek, mint például egy Adidas, Red Bull vagy Heinz nyilván megengedhetik maguknak, de egy hazai vállalkozás számára ez a havidíj elég nehezen elfogadható. 

Kezdő vállalkozásnak jó a Shopify rendszere?

Egyértelműen igen. Sok esetben találkozunk olyan megrendelőkkel, akik csalódtak egy egyedi fejlesztésű webáruházban, vagy egyszerűen alacsony indulási költségekkel szeretnének webáruházat indítani. Ilyen esetekben a Shopify jó megoldás lehet. A látogatók számára elérhető részek maximálisan testreszabhatóak, különösen, ha van valaki, aki kicsit ért hozzá és van ideje vele foglalkozni. Jelenleg több ezer sablon érhető el a Shopify-hoz, amelyek közül biztosan megtalálod a neked megfelelőt. Emellett rengeteg alkalmazás érhető el, amelyekkel a Shopify alapvető hiányosságait lehet "befoltozni", bár ezek általában havidíjasak.

Mindezek mellett igaz, hogy egy egyedi webáruház fejlesztési költségének harmadából elindítható egy átlagos Shopify áruház.

Ez a díj még lejjebb is csökkenthető, ha elegendő időt szánsz a rendszer megismerésére és nem akarsz mindent a Shopify fejlesztő csapattal megoldatni.

Liquid

Amikor valaki elkezd mélyebben foglalkozni a Shopify-val, előbb-utóbb találkozik a Liquid programozási nyelvvel. Ez egy nyílt forráskódú sablonkezelő nyelv, amelyet a Shopify fejlesztett ki, és Ruby-ban írták meg. 2006 óta létezik, és a Shopify webáruházak frontendjét ez alkotja. Tehát minden, amit egy Shopify webáruházon a látogató lát, egy Liquid sablon alapján működik.

Ez a Liquid sablon bárki által módosítható az admin felületen keresztül, vagy komolyabb fejlesztők a ThemeKit használatával is dolgozhatnak vele. Természetesen mindenkit óva intek attól, hogy azonnal nekiálljon a sablon szerkesztésének, mert bármennyire is egyszerűnek tűnik, pillanatok alatt tönkretehet egy működő webáruházat. A Shopify ugyan komoly energiát fektetett abba, hogy a kódolási hibákat kiszűrje, de még így is előfordulhatnak problémák.

Itt jövünk mi a képbe. Vállaljuk meglévő vagy most induló Shopify oldalak frontendjének megalkotását, akár egyedi igények alapján is.

Egyszerű? Nem egészen. Programozói oldalról is kompromisszumokat kell kötni, mivel a Liquidnek is megvannak a határai. Ez egy viszonylag zárt rendszer, ahol jól rögzített szabályok mentén lehet fantasztikus webáruházakat létrehozni. Cserébe viszont megbízhatóan és gyorsan működik.

Alkalmazások

A Shopify már az elején felismerte, hogy a siker kulcsa egy jó és egyszerű alap webáruház mellett az, hogy a felhasználók különféle funkciókkal bővíthessék azt. Legyen szó pop-up ablakokról, egyedi fizetési megoldásokról vagy vásárlást ösztönző funkciókról, számos olyan alkalmazást találhatunk, amelyre talán még nem is gondoltál. 

Ezért hozta létre a Shopify az App Store-t, ahol bárki fejleszthet és letölthet alkalmazásokat. Jelenleg több mint 8000 alkalmazás közül választhatunk, így valószínűleg nincs olyan funkció, amit valaki ne készített volna el.

Fontos megjegyezni, hogy ennek a 8000 alkalmazásnak csak egy töredéke a valóban használható. Sokuk külön entitásként települ fel, és beépülve a sablonodba, jelentősen lassíthatja az oldalad mivel teleszemetelik az alap motort. Ezért érdemes alaposan megválogatni, melyik alkalmazást használod.

Az alkalmazások egy része ingyenesen elérhető, de a legtöbbért havonta fizetni kell. Itt merül fel a kérdés: valóban olcsó a Shopify?

Mennyibe kerül egy Shopify webáruház?

Most nézzük meg, mennyibe kerül, ha valaki fejlesztő csapat nélkül vág bele a Shopify webáruház indításába. Fontos megemlíteni, hogy egy profi csapat is 10-20 munkaórát igényel egy jól összerakott és beállított webáruház elindításához, feltéve, hogy a megrendelő gondoskodik a tartalmak feltöltéséről.

Lássuk, havonta mennyibe kerül egy Magyarországon elfogadhatónak számító funkciókkal rendelkező Shopify webáruház, ha átlagosan 15 000 Ft-os kosárértékkel és havi 100 rendeléssel számolunk, amelynek felét bankkártyával online fizetik ki.

    1. Shopify előfizetési díj:
      A legolcsóbb csomag jelenleg 32 dollár. Ehhez jön a bankkártyás forgalomért fizetendő 2%-os tranzakciós díj, amit minden online kifizetett rendelés után meg kell fizetni.
      Havi költség: 26 500 Ft
    2. Szállítási mód alkalmazás:
      Annak érdekében, hogy megfeleljünk a hazai szabályozásoknak, szükség van az MPL összes szállítási módjára, valamint egy térképes MPL csomagautomata keresőre (ami persze már csak mint külön alkalmazás érhető el az alkalmazások között).
      Emellett a GLS és a Foxpost szolgáltatásait is érdemes használni. A legjobb választás a Digiloop Pickup & Delivery alkalmazás, amelynek ára 3 szolgáltató esetén 500 rendelésig 29,99 dollár havonta. Kicsit olcsóbb a térkép nélküli megoldás a Parcely.app gondozásában.
      ? Havi költség: 10 700 Ft
    3. Fizetési mód alkalmazás:
      A SimplePay for Shopify alkalmazást választjuk, mert ez a legegyszerűbben integrálható és a legelterjedtebb fizetési mód itthon. A regisztrációhoz nem kell semmi különleges, bárki bármikor csatlakozhat a Simple-hoz, egyszeri 19 900 Ft-os csatlakozási díj mellett. Ezen felül 1,9%-ot von le tranzakciónként a szolgáltató.
      ? Havi költség: 14 250 Ft
    4. Számlázó program:
      A számlázó programért alapértelmezetten is fizetni kell, de az integrációhoz alkalmazásra lesz szükség. A szamlazz.hu alkalmazás díja 18 dollár havonta, de a Billingo is elérhető ugyanennyiért.
      ? Havi költség: 6 500 Ft

Összesen: Durván 58 500 Ft-ot kell havonta fizetni a shop üzemeltetésére, ami igen kecsegtető. Ez évente 702 000 Ft, ami a tervezett 18 milliós forgalomhoz képest aránylag elfogadható.

Megjegyzés: Ez az összeg nem tartalmazza az indulási költséget, ami egy drágább sablon választása vagy egy fejlesztői csapat bevonása esetén akár +1 havi díjat is jelenthet.

Bérelhető Shopify vagy egyedi fejlesztésű webáruház?

A fenti kalkuláció jól mutatja, hogy egy Shopify shop valós alternatívája lehet egy egyedi fejlesztésnek egy induló webáruház esetében. Azonban érdemes megjegyezni, hogy egy a Shopify paramétereivel megegyező egyedi fejlesztésű shop költsége kb. 2-3 év alatt térül meg. Figyelembe véve, hogy az egyedi fejlesztés teljes mértékben a cég igényeire szabható, érdemes elgondolkodni a hosszú távú céljainkon és azon, hogy ezek mennyibe fognak kerülni.

Egy egyedi fejlesztésű webshop kezdetben lehet drága, de hosszútávon, egy megbízható fejlesztőcsapat kezében, az éves költségei jelentősen alacsonyabbak lehetnek, mint egy Shopify webshopé. Ezért érdemes mérlegelni, hogy melyik megoldás szolgálja jobban a vállalkozás hosszú távú érdekeit.

Checkout probléma

Fejlesztői és felhasználói oldalról is egyértelműen látszik, hogy a Shopify legproblémásabb része maga a pénztár, vagyis a checkout folyamat. Ha már vásároltál Magyarországon webáruházban, akkor tudod, mit nevezünk tökéletes vásárlói élménynek: amikor minden logikus sorrendben jön, kezdve a személyes adatok megadásával, a szállítási módokon át egészen a fizetési módokig. Az adatok megadása egyértelmű, kézenfekvő és rendezett.

Nos, alapértelmezetten a Shopify-ban is így van, egészen addig, amíg nem akarsz semmit megváltoztatni a vásárlási folyamatban. Különösen a szállítási módokkal van gond, mivel a Shopify kimondottan házhozszállításra és személyes átvételre lett kitalálva.

Ezt a problémát jelenleg egyetlen alkalmazás sem tudja teljes mértékben kiküszöbölni.

Nincs olyan app, amely képes lenne a checkout folyamat szállítási módjai közé például térképes csomagpont választót integrálni. Az általunk korábban említett DigiLoop és Parcely appok is csak fél megoldást nyújtanak, mivel ezek a kosár oldalon épülnek be. A felhasználó itt választhat szállítási módot, de sajnos ezt a checkout folyamat során felülírhatja, ami komoly zavart és problémákat okozhat az online értékesítésben.

Miben segíthetünk neked?

Mi, a TotalStudionál 2019 óta foglalkozunk Shopify webshopok beállításával, karbantartásával és üzemeltetésével. Hivatalos Shopify Partnerként számos problémával találkoztunk, és mindig igyekeztünk megoldani őket.

  • Új sablonok építése: Készítünk egyedi sablonokat, amelyek megfelelnek a legújabb trendeknek és technikai követelményeknek.
  • Már meglévő sablonok testreszabása: A különböző brandekhez igazítjuk a már kiválasztott vagy meglévő sablonokat.
  • Webáruházak rendbetétele: Segítünk helyrehozni azokat a webáruházakat, amelyeket korábbi fejlesztők otthagytak.
  • Saját webáruház üzemeltetése: Üzemeltetünk saját webáruházat is, hogy minden apró részletét megismerjük és kiismerjük a Shopify rendszerének.
  • Shopify alkalmazás fejlesztése: Vállaljuk privát Shopify alkalmazások fejlesztését egyéni igények alapján

Célunk, hogy segítsünk neked egy sikeres és jól működő Shopify webáruház létrehozásában és fenntartásában. 

Shopify tanácsadás

Minden esetben először felmérjük a problémát, és tanácsot adunk ügyfeleinknek. A Shopify lehetőségei végesek, és nem minden esetben biztos, hogy mindenki számára jó választás. Ezt igyekszünk feltárni az első konzultációk során. Ezzel pedig rengeteg időt és energiát lehet megspórolni!

Shopify sablonok építése és javítása

Ismerjük és használjuk a Liquid nyelvet, így képesek vagyunk meglévő sablonokat rendbe rakni, optimalizálni, és új sablonokat építeni. Általánosságban elmondható, hogy teljesen nulláról nem érdemes Shopify sablont építeni, mert az költséges és hosszú folyamat. Érdemesebb a Shopify 13 elérhető ingyenes sablonjából kiindulni, és kisebb átalakításokkal elérni a célt.

Shopify beállítás - “telepítés”

Igény szerint vállaljuk teljesen új Shopify webáruházak beüzemelését és beállítását az ügyfél igényeknek megfelelően. 

Shopify GCM v2 beállítás

A Shopify alapértelmezetten tartalmaz egy Customer Privacy modult, de ez nem felel meg a Google Consent Mode v2-nek. Vállaljuk a beépített modul átalakítását, hogy webshopod megfeleljen a Google követelményeinek, így webshopod hirdethetővé válik. E nélkül biztosan nem lehet majd eredményes fizetetett hirdetéseket futtatni.

Shopify alkalmazás fejlesztés

Vállaljuk privát Shopify alkalmazások fejlesztését egyéni igények alapján. Ezek az alkalmazások a Shopify API kapcsolatait kihasználva képesek különböző feladatokat ellátni.

Ha kérdésed van, vagy további információra van szükséged, ne habozz! Lépj velünk kapcsolatba a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken. Hívj vagy írj, és örömmel segítünk!

#totalstudio