Menu      

Félmillió nyilvános profil az iWiW-en

2011 áprilisától az iWiW felhasználói dönthetnek arról, hogy publikussá teszik-e az adatlapjukat. Három hét alatt több mint 530 ezer nyitott oldal született.
Minden iWiW-ező egyénileg dönthet arról, hogy adatait nyilvánossá teszi a világhálón böngészők számára, és ha igen, milyen információkat oszt meg magáról. Ugyanúgy adott a lehetőség, hogy saját, ingyenes webcímet is igényeljen magának. Az elmúlt három hétben több mint 530 ezer publikus oldal keletkezett, egyéni URL-t pedig - a 10 000 szavas tiltólista mellett és ellenére - 520 ezren foglaltak. A regisztráltak egyedi dizájnt is varázsolhatnak oldaluknak, amelyben sémák segítik őket: háromféle publikus névjegy elrendezés, valamint tizenkétféle színséma közül lehet választani.

"Az eddigi tapasztalatok alapján az önéletrajz formátumot kedvelték a legtöbben, a felhasználók 88%-a választották ezt a sémát" - számol be az eddigi trendekről Kovács Gergely, az iWiW vezetője. "Ennek elrendezése hasonlít az eredeti iWiW adatlaphoz, és természetesen beállítható, hogy mely adatokat láthatja a teljes internetező közönség, melyeket pedig csak a saját ismerősök. Sokan az alapadataikat és az aprókat mindenki számára megnyitják, a klubjaikat viszont nem teszik nyilvánossá."

Az iWiW fejlesztői azt is közölték, hogy immáron bárki írhat bárki üzenőfalára, valamint hamarosan elindítják a publikus adatlapokkal kapcsolatos játékot, ahol a kreatív önkifejezést díjazni fogják.

Félmillió nyilvános profil az iWiW-en

#totalstudio