Menu      

Megújult a Google Images

A Google folyamatos változásokon megy át ebben az évben legalábbis ami a minimal design-t illeti. Elsőként jöttek a háttérképek a kezdőoldal alá, majd átkerült balra a szűrő és most a Google Images is megújult.
Az eredeti Imges-en valljuk be már eléggé túlfutott az idő és ezen kapcsolva a Google kiadta az új verziót, ami szeb jobb okosabb. De mi is az a Google Images? Gyakorlatilag a Google képkereső szolgáltatása, amely kimondottan képeket keres az interneten más a körülöttük lévő tartalom alapján kulcs szavazza, majd kereséskor elénk löki, ha a Képek keresése funkciót választjuk.

Az új verzió sokkal átláthatóbban rendezi be a képeket, eltűnt a lapozás, hiszen ahogy görgetünk le automatikusan tölti be a következő oldalakat. Minden felesleges információt kivettek a képek körül és ezeket csak akkor látjuk, ha az egeret egy kép fölé mozgatjuk. Ilyen fölé mozgatáskor megjelenik egy picit nagyobban a kép is plusz, hogy mekkora a kép milyen szöveggel van ellátva és melyik oldalon. A baloldali opciók között nagy változás nem történt továbbra is szűrhetünk a képek méretére, típusára vagy színvilágára.

Nagy újítás még a rendszerben, hogy a találatra kattintva már nem kell nekünk keresgélni az oldalon a képet, ugyanis meglátogatva az oldalt egy felugró DIV-ben kiemelve megjelenik a kép és csak azt lecsukva láthatjuk magát az oldalt, ahonnét származik a találat. Emellett jobb oldalon a kép adatait tekinthetjük meg.

Megújult a Google Images

#totalstudio