Menu      

Hogyan lehetek Google+ felhasználó?

Úgy döntöttünk, hogy nem kimondottan teszteljük le a Google+, hanem inkább megmondjuk, hogyan tud szinte bárki csatlakozni. Jöjjön tehát egy gyors talpalló, ami alapján meghívhatod barátaidat a Google Plus-ba.
Első lépésként, valahogy be kell kerülj a rendszerbe ez jelenleg csak és kizárólag meghívásos alapon történhet. a Meghívás folyamatát lejebb találod, ha nincs ismerősöd, aki Google+ felhasználó akkor keress egyet facebookon vagy valahol küld el neki ezt a linket és tudni fogja mi a dolga.

1. Lépés - új post írása a faladra

Teljesen mindegy milyen üzenetet osztasz meg a mezőben a faladon, hiszen ezt csak Te és a meghívott személy fogják látni. Értelemszerűen érdemes a "Szia kattints a kék linkre, hogy Google+ felhasználó lehess" szöveget megadni, mert a meghívóban még egy nagy piros gomb is lesz, ami azonban máshova mutat.


2. Lépés - felhasználó kiválasztása

Alapesetben köröket ajánl fel de ezen neked túl kell lépned és a meghívandó személy gmail-es címét kell megadnod a sorban, erre fog e-mailes üzenetet kapni.





3. Lépés - kattints a megosztás gombra

A nagy zöld gomb alul. Az üzenet megjelenik a faladon, de csak Ti ketten fogjátok látni.



Ennyi lenne az egész procedúra. Nem túl nehéz és akármennyi embert hívhatsz meg a módszerrel (elvileg). Azonban nem 100% hogy mindig regisztrálni is tudnak majd a felhasználók. hiszen a rendszer néha terhelt és nem enged a megadott linkre felmenni. Ilyenkor érdemes pár óra múlva újra próbálni.
Hogyan lehetek Google+ felhasználó?

#totalstudio