Menu      

Egyedi fejlesztés

Mi nem csak szimpla weboldalakat, webáruházakat készítünk, ennél sokkal többet nyújtunk! 15 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően jól ismerjük az internet adta lehetőségeket. 
Egyedi fejlesztés

Ön kitalálja, mi megvalósítjuk - sőt mi magunk is ötletelünk azon, hogyan kivitelezhető legtökéletesebben internetes víziója, legyen szó egyedi weboldalról, webáruházról, CRM (Customer Relationship Management) rendszerekről, intranetekről, API-ról, egymással kommunikáló szoftverekről vagy integrációról. 

Hogyan segítünk?

Az egyedi fejlesztéseknek is léteznek olyan elemei, lépései, amelyek kihagyhatatlanok. Mi pontosan tudjuk mik ezek és - gyors, ugyanakkor hatékony - kész megoldásokat kínálunk ezekkel kapcsolatban.

értelmezzük a feladatot

Mi nem ész nélkül vagy robot módjára programozunk. Megpróbáljuk a lehető legjobban felmérni ügyfeleink igényeit és megérteni a feladatot, mert csak így garantálható, hogy mindenki azt kapja, amit akar. Ennek érdekében néha idegesítő keresztkérdésekkel bombázzuk megrendelőinket.

dokumentációt készítünk,

Mindenki utálja a papírmunkát, mi is. Ám a hosszú, projektmegvalósítással töltött évek alatt azt tapasztaltuk, hogy dokumentáció nélkül a feladat halálra van ítélve. A programozó nem tudja, mit várnak el tőle, az ügyfél pedig nem kérheti számon azt, ami nincs leírva. 
Ezért inkább dokumentálunk.

fejlesztünk

A munkánk oroszlánrésze a fejlesztés, azaz leprogramozzuk azt, amit a dokumentációban az ügyféllel közösen meghatároztunk. Mindezt úgy, hogy a menet közben esetlegesen felmerülő változtatások, plusz kérések is rugalmasan beleilleszthetőek legyenek a kódba.

koordináljuk a projektet

Kódolni azonban nem elég, hiszen valakinek kézben is kell tartania az egész projektet. Mi lemenedzseljük a teljes fejlesztést, tehát segítünk a tervezésben, megoldjuk az útközben felmerülő problémákat, a meetingeken átbeszéljük a fázisokat, és a megrendelőt is folyamatosan tájékoztatjuk.

átadjuk, üzemeltetjük

A lefejlesztett szoftver üzembe helyezése után előfordulhat, hogy a megrendelő visszajelez. Ezekre a megkeresésekre mi minden esetben reagálunk, az egy éven belül felmerülő esetleges hibákat pedig garanciálisan javítjuk. 

Nálunk
nincsenek
korlátok
vagy sablonos megoldások!

Az általunk fejlesztett CMS -ek úgy lettek megtervezve, hogy minél rugalmasabban kezeljék a megrendelői igényeket.

Az egyedig fejlesztések azonban nem csak az egyedi weboldalakról szólnak. Manapság egyre több szoftvert írnak át internet alapúra, ami nem is meglepő, hiszen életünk egy részét kifejezetten az interneten éljük. Egyre többen választják a távmunka lehetőségét, ehhez pedig elengedhetetlen, olyan rendszerek létrehozása, amelyek használata nem helyhez kötött. Legyen szó egy online számlázóról, egy készletnyílvántartó programról, vagy ügyfélkezelő rendszerekről, az ötletek tárháza kifogyhatatlan.

Mi segítünk megvalósítani elképzeléseit!

Van egy jó ötlete?

Mi segítünk megvalósítani!

Minden egyedi projektet a magunkénak érzünk, így szívesen teszünk megoldási javaslatokat is, ha úgy látjuk szükség van rá.

Élvezzük az egyedi megoldásokat!

A legtöbb honlapot készítő cég nem szívesen vállal egyedi fejlesztéseket, ugyanis azok a keretrendszerek, amelyekben dolgoznak (WordPress, Joomla, Drupal, stb) - bár támogatják, hogy egyedi plugineket (kiegészítő szkriptek) készítsenek hozzájuk - nagyon nehezen módosíthatók. Pályafutásunk alatt rájöttünk, hogy nincs két egyforma (egyedi) igény és két egyforma ügyfél. Nagyon ritka az az eset, amikor egy weboldal teljes mértékben megfelel úgy, ahogyan a keretrendszer felkínálja, ezért a megrendelői igényeket sokkal jobban ki tudja szolgálni egy egyedi fejlesztés.

#totalstudio