info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Hirdetmények

Cégünket érintő újdonságok, információk

Cégünk új tárhely díjakat határoz meg, melyeket 2018.01.01 dátummal érvényesít minden aktív előfizetői szerződésén.
Levelező szervereink beállításainak megváltozásával járó esetlegesen felmerülő problémák megoldási javaslata.
Ma este minden szolgáltatást érintő szerverkarbantartást végzünk, mley szolgáltatásaink hosszabb, közel 8-10 órás leállását okozza. Teljes közleményünket a kibővített részben olvashatják.
Jan01
Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves Ügyfelünknek! A TotalStudio január 5-től teljes gőzzel vág neki az új évnek!
Tisztelt Ügyfeleink! A TotalStudio-nál a jövőben is kívánjuk a maximális minőséget nyújtani. Január elsejétől tárhelyeink méretét megdupláztuk, azonban árainkat csak minimális mértékben módosítottuk, egységesítettük. Ezen túl számos adminisztratív és kényelmi változtatásokat is bevezettünk, ezekről is tájékozódhat következő cikkünkből.
Idén is volt érdekeltségünk az Év Honlapja pályázaton, amelyen az Irodahaz.com indult Szolgáltatás kategóriában. Az oldal sikerrel vette az akadályt és Minőségi Díjat kapott a szakmai zsűritől. A projektben a TotalStudio szállította az oldal külalakját továbbá a projektmenedzseléséért is cégünk felelt. Az idén indult oldal hamar a hazai iroda piac meghatározó tényezője lett, kínálatában már most közel 600 iroda található. Tekintse meg a www.irodahaz.com címen.
Tisztel Ügyfeleink, a Facebook tegnapi frissítésével megszűnt a lehetőség egyedileg formázott Facebook Like Box-ok alkalmazására így az általunk korábban készített oldalakon előfordulhatnak szétcsúszások a közösségi dobozban. Ismerje meg cégünk álláspontját a történtekkel és a javítással kapcsolatban.
Tisztelt Ügyfeleink! A napokban több visszajelzés is érkezett cégünkhöz, azon oknál fogva, hogy nem érkeztek meg levelek, amiket mások küldtek, illetve amiket Ügyfeleink saját maguk számára küldtek. Kivizsgáltuk az okokat és felfedtük, hogy mind a Google mind az UPC illetve a Chello szervereiből jó pár feketelistára került, szerverünk pedig nem fogad olyan címekről leveleket, amelyek a nemzetközi feketelistán szerepelnek. A Google hamar lekerült a tiltásokról, azonban a Chello és a UPC szolgáltatóknál még továbbra is lehetnek fennakadások.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket s Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves Partnerünknek! Szeretnénk megköszönni minden kedves látogatónknak és megrendelőnknek a cégünk iránt tanúsított bizalmat! Jövőre ismét állunk szolgálatukra!
Újabb nevező az Év Honlapja 2012 pályázaton, amely köthető cégünkhöz. Bár az alberlet.hu jelenlegi immáron negyedik verzióját már nem a TotalStudio programozta a külalakja teljes egészében cégünk munkásságának köszönhető, ezen felül pedig a projekt levezényelésében is fontos szerepet kaptunk. Az oldal Szolgáltatás kategóriában várja a végeredményt és a szavazatokat!Szavazás az alberlet.hu-ra alberlet.hu
Ismét egy a TotalStudio által készített oldal került be Az Év Honlapja 2012 verseny pályázatai közé. A pár hónapja mind külsőleg mind belsőleg teljese megújult és átalakult koncert.hu Kultúra kategóriában várja a szavazatokat és az eredményhirdetést.Szavazás a koncert.hu-ra koncert.hu
A cégünk által készített www.counter-strike2.hu elindul az Az Év Honlapja 2012 díjért Közösségi oldal kategóriában. Az oldalt hajtó StudioPortal több közösségi oldal alatt is szolgálatot teljesít, tehát az a szavazatok javarészt annak is szólnak, mindamellett, hogy a CS2HU az ország legdinamikusabb és legsokszínűbb Counter-Strike-al foglalkozó honlapja.Szavazás a CS2HU-ra