info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Napjaink

Cégünket érintő újdonságok, információk

Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kíván a TotalStudio teljes csapata! Reméljük jövőre is Minket választanak! Köszönjük!
Őszre sikerült lefejlesztenünk az első stabil verziójú, új CMS rendszerünket, melyet rögtön mély vízbe is dobtunk.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kíván a TotalStudio teljes csapata! Reméljük jövőre is Minket választanak! Köszönjük!
Elkészült a CMO megújult honlapja, amely internetes névjegyként szolgál és ennek megfelelően a hangsúly inkább a külsőségek előtérbe helyezésén volt. Az oldal az Intro lapon túl a Creative és az Innovation számára külön aloldalt tartalmaz. A Studio CMS-nek köszönhetően az site tartalma dinamikusan változtatható. A mobilon és desktopon látható optimalizált megjelenés a website responsive (mobilbarát) felépítésének köszönhető. Tekintse meg legfrissebb referenciánkat a www.cmo.co.at címen.
Tájékoztató a Google irányelvek változásáról. Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Google irányelvei április 21-től megváltoznak. Eddigi szempontok mellet kiemelt szerepet kap a weboldalak mobilra optimalizált nézete (reszponzív vagy responsive felépítés).
Karácsonykor indult útjára Peller Károly művész megújult honlapja, amely a korábbi Flash alapú nem túl korszerű site-ot hivatott leváltani. Az oldalnál fontos szerepet kapott, hogy mind mobil mind desktop eszközökön megtekinthető legyen. A responsive design-nak és egy egyedi könnyen áttekinthető külsőnek köszönhetően természetesen ez a feltétel teljesült is. Az oldal alatt a Studio CMS rendszere található, így a website-on található minden tartalom könnyedén személyre szabható bármikor bárhonnét. Tekintsd meg legfrissebb referenciánkat a www.pellerkaroly.hu címen.
Budapest egyik legnagyobb minőségi angol használtruha üzletláncának újítottuk meg weboldalát, immáron mobilra optimalizáltan, és friss hírekkel várja látogatóit a www.creamhasznaltruha.hu.
Elindult az Anaconda-Carp „pecás" oldal, melyen a csapat trófeáit tekinthetjük meg. Az oldal különlegessége, hogy egy webshop funkciót is kapott, bár eredetileg egy egyszerű csapatbemutató oldalnak tervezték.
Pár hónappal ezelőtt fejlesztettük le az extremreinigung.at weboldalt, mely az osztrák piacra készült, azonban a magyarországi megjelenést egy kicsit másként képzelte el a megrendelő.
Elindult Magyarország egyik legnagyobb LED-es termékválasztékával rendelkező weboldala a Total Studio jóvoltából.
A TotalGaming lapcsalád felszámolása óta a gaming oldal üzletág amolyan franchise rendszerben üzemel cégünknél, amelynek értelmében mi egy viszonylag kiforrott oldalmotorral esetlegesen tárhellyel és domain-el látjuk el azon játékos közösségeket, amelyek a legnagyobbak vagy éppen most indulnak és szeretnének valami újat felmutatni a játékosok számára. Ezen rendszer keretében hetedikként indulhatott el a LoL Hungary 3. verziója, amely az ország leglátogatottabb League of Legends oldala. A közösség nagyságát mi sem mutatja jobban mint a több mint 20 000 Facebook követő és az oldalon regisztrált több mint 18 000 játékos. Tekintse meg legújabb referenciánkat a lenti linkre kattintvawww.lol-hungary.hu
Egyszerű cégbemutató referenciáink sorát bővíti mostantól az extremreinigung.at weboldal, melyet a Total CMS Engine hajt. Az oldal grafikai tervezését és programozását is cégünk végezte el, a weboldal tulajdonosa szerkesztheti a weboldal teljes tartalmát, és későbbiekben a többnyelvűsítéssel se lehet gond.