info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Cégbemutató oldal trendi kivitelezésben!

2017-07-19 napon

Mitől lesz trendi egy weboldal? Attól, hogy figyelembe veszi az aktuális irányzatokat, amelyek most uralják az internetes piacot.

Így készült el a www.simlexit.hu bemutatkozó oldal is, amely a most nagyon trendi videoháttérrel és one page kialakítással rendelkezik valamin egyedi grafikát kapott, így a megrendelőnek nem kellett kompromisszumot kötnie a megjelenés tekintetében sem. Emellett az oldal természetesen reszponzív és a Total CMS fut mögötte a minél könnyebb kezelhetőség érdekében.

  • 2017-07-19 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2017. Augusztus 25.
Határozottan kijelenthetjük, hogy az internet sláger témája mostanában a HTTPS. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Google októbertől elvárja minden olyan oldaltól a titkosítást, ahol űrlap található. 
Weboldalunk megtekintésekor először a kinézetével találkozik a látogató, ezért nagyon fontos, hogy az első benyomás pont azt tükrözze, amit közvetíteni szeretnénk. De miképp alakítsuk ki ezt a képet, hogyan inspirálódjunk? Ebben próbálunk segíteni.
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.
A csábítás művészetéhez ad inspirációt és segítséget egyik referenciánk a www.szexi-fehernemu.hu, ahol mindent megtalál a látogató, ami a témába vág.