info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Cégbemutató oldal trendi kivitelezésben!

2017-07-19 napon

Mitől lesz trendi egy weboldal? Attól, hogy figyelembe veszi az aktuális irányzatokat, amelyek most uralják az internetes piacot.

Így készült el a www.simlexit.hu bemutatkozó oldal is, amely a most nagyon trendi videoháttérrel és one page kialakítással rendelkezik valamin egyedi grafikát kapott, így a megrendelőnek nem kellett kompromisszumot kötnie a megjelenés tekintetében sem. Emellett az oldal természetesen reszponzív és a Total CMS fut mögötte a minél könnyebb kezelhetőség érdekében.

  • 2017-07-19 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Egy hét múlva, július elsején indul a sokak által „NAV csodafegyverének” elkönyvelt online számla elnevezésű adatgyűjtő szoftver, amelynek használata, minden cég számára kötelező lesz. De hogy pontosan mi is ez? Legfrissebb cikkünkben technikai szemszögből vesézzük ki a rendszert.
Mindenki GDPR lázban ég (természetesen mi is, de csak takarék lángon)! Egy következő cikkünkben kivesézzük majd a történteket a mi szemszögünkből, de addig is ellátjuk olvasóinkat egy hasznos tanáccsal: Mire figyeljünk weboldalunk statisztikáit illetően.
Régi ügyfelünk új weboldalt kapott, mivel a projekt előrehaladtával és a trendek változásával a weboldalnak is lépést kell tartania.
Március 31-én bezárta kapuit a Goggle Recaptcha v1, a legelső verziójú ember/bot* ellenőrző alkalmazás a Googlétól.