info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Cégbemutató oldal trendi kivitelezésben!

2017-07-19 napon

Mitől lesz trendi egy weboldal? Attól, hogy figyelembe veszi az aktuális irányzatokat, amelyek most uralják az internetes piacot.

Így készült el a www.simlexit.hu bemutatkozó oldal is, amely a most nagyon trendi videoháttérrel és one page kialakítással rendelkezik valamin egyedi grafikát kapott, így a megrendelőnek nem kellett kompromisszumot kötnie a megjelenés tekintetében sem. Emellett az oldal természetesen reszponzív és a Total CMS fut mögötte a minél könnyebb kezelhetőség érdekében.

  • 2017-07-19 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Biztosan sokan kerestünk már képeket a Google Images –ben, sőt általában azért keresünk képet ott, hogy utána használhassuk valamilyen tartalmunkban. Azonban a felület pár napja megváltozott…
Sablon alapján készült bemutatkozó oldal? Azt gondolod, uncsi?
2018. Február 01.
Azok a weboldal tulajdonosok, akik használták a Google Webmester Eszközöket, a napokban értesülhettek arról, hogy újra gondolták ezt a felületet a kereső óriásnál. Vajon jó ötlet volt?
2018. Január 24.
Több mint két éves fejlesztés után, megjelent a legnépszerűbb frontend framework új verziója, amely remélhetőleg méltó utódja lesz a Bootstrap 3 nak.