info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Cégbemutató oldal trendi kivitelezésben!

2017-07-19 napon

Mitől lesz trendi egy weboldal? Attól, hogy figyelembe veszi az aktuális irányzatokat, amelyek most uralják az internetes piacot.

Így készült el a www.simlexit.hu bemutatkozó oldal is, amely a most nagyon trendi videoháttérrel és one page kialakítással rendelkezik valamin egyedi grafikát kapott, így a megrendelőnek nem kellett kompromisszumot kötnie a megjelenés tekintetében sem. Emellett az oldal természetesen reszponzív és a Total CMS fut mögötte a minél könnyebb kezelhetőség érdekében.

  • 2017-07-19 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2017. December 16.
Egy igazi jófej projektbe vettünk részt, amelyben a közösségi felelősségvállalást támogatva egy alapítványnak készítettünk weboldalt.
Akik rendszeresen olvasnak minket, azok jól tudják, hogy korábbi cikkünkben részletesen írtunk a HTTPS-re való átállás előnyeiről. Ennek köszönhetően sok ügyfelünk keresett meg minket, hogy tegyük biztonságossá weboldalát. Az átállás azonban nem csupán egyetlen gombnyomás, hanem egy olyan művelet, amely némi technikai utánkövetést is igényel. S hogy pontosan mi is ez, azt az alábbiakban vesszük górcső alá.
2017. November 14.
Babás webáruház nem rég indult reality show szereplőjének!
2017. Augusztus 25.
Határozottan kijelenthetjük, hogy az internet sláger témája mostanában a HTTPS. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Google októbertől elvárja minden olyan oldaltól a titkosítást, ahol űrlap található.