info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Cégbemutató oldal trendi kivitelezésben!

2017-07-19 napon

Mitől lesz trendi egy weboldal? Attól, hogy figyelembe veszi az aktuális irányzatokat, amelyek most uralják az internetes piacot.

Így készült el a www.simlexit.hu bemutatkozó oldal is, amely a most nagyon trendi videoháttérrel és one page kialakítással rendelkezik valamin egyedi grafikát kapott, így a megrendelőnek nem kellett kompromisszumot kötnie a megjelenés tekintetében sem. Emellett az oldal természetesen reszponzív és a Total CMS fut mögötte a minél könnyebb kezelhetőség érdekében.

  • 2017-07-19 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Régi ügyfeleink szinte kivétel nélkül fel szoktak keresni minket, hogy bizonyos idő elteltével úgy érzik, weboldaluk már nem aktuális, nem felel meg a legújabb trendeknek és felhasználói elvárásoknak, ami az esetek 100% -ában igaz is. A web piac ugyanis gyrsan és állandóan változik, tehát 3-4 év után egy weboldal elavulttá válik.
Az egyoldalas vagy más néven one-page design előre törésének egy egyszerű és megalapozott indok az alapja: a weboldalak sebességének növelése. Ráadásul remekül használható reszponzív weboldalak tervezésénél, ami minden készüléken tökéletesen jeleníti a weboldalt. Természetesen számtalan eset előfordul, amikor egy weboldal esetében nem elegendő a one-page design használata. A kérdés mindig az, hogy céljaink eléréséhez megfelelő segítséget nyújt – e az egyoldalas design? Nézzük meg milyen előnyöket és hátrányokat hordoz magában a használata.
Egy hét múlva, július elsején indul a sokak által „NAV csodafegyverének” elkönyvelt online számla elnevezésű adatgyűjtő szoftver, amelynek használata, minden cég számára kötelező lesz. De hogy pontosan mi is ez? Legfrissebb cikkünkben technikai szemszögből vesézzük ki a rendszert.
Mindenki GDPR lázban ég (természetesen mi is, de csak takarék lángon)! Egy következő cikkünkben kivesézzük majd a történteket a mi szemszögünkből, de addig is ellátjuk olvasóinkat egy hasznos tanáccsal: Mire figyeljünk weboldalunk statisztikáit illetően.