info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Csökkentett funkcionalitású webáruház kóser pékségnek

2019-05-23 napon

Nem tudod, mi lenne a legjobb választás? Egy egyszerű, informatív bemutatkozó oldal vagy inkább egy webshop? A www.koserpekseg.hu megrendelői sem tudtak dönteni, így készítettünk nekik egy csökkentett funkcionalitású webáruházat.

Ez mit jelent? Azt hogy ötvöztük a két oldaltípust. Egyrészt megkapták azokat az alapmodulokat, amelyek elengedhetetlenek egy bemutatkozó oldalakhoz, mint például a „rólunk” és „elérhetőségek” menüpontok, ezeken felül azonban adtunk hozzá egy gyorsan és egyszerűen szerkeszthető „termékek” modult, ahol megtekinthető az aktuális kínálat valamint egy „hírek” és „referenciák” szekciót, ami az oldal dinamizmusát és napra készségét garantálhatja. Erre már csak hab a tortán az egyedi design, a socila media összekötés és az angol verzió.

  • 2019-05-23 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2019. Július 10.
Tisztelt Ügyfeleink! A holnapi napon (július 11. csütörtök) szerver karbantartást végzünk, 10:00 -14:00 -ig, ez idő alatt előfordulhatnak problémák a szolgáltatásainkkal. Megpróbáljuk zökkenőmentesen inzétni a karbantartást, hogy minél kevesebb élő szolgáltatást érintsen egyszerre. Megértésüket köszönjük!
Legfrissebb referenciánk egy újonnan induló, mondhatni startup vállalkozásnak készült, amely világító térkövek gyártásával és forgalmazásával tört be a magyar és remélhetőleg a  világpiacra is.
A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.
Akár ez is lehetne a www.indyline.hu bemutatkozó weboldalának mottója. Nem elég jó szolgáltatást nyújtani, profi honlapon érdemes azt megmutatni.