info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Csökkentett funkcionalitású webáruház kóser pékségnek

2019-05-23 napon

Nem tudod, mi lenne a legjobb választás? Egy egyszerű, informatív bemutatkozó oldal vagy inkább egy webshop? A www.koserpekseg.hu megrendelői sem tudtak dönteni, így készítettünk nekik egy csökkentett funkcionalitású webáruházat.

Ez mit jelent? Azt hogy ötvöztük a két oldaltípust. Egyrészt megkapták azokat az alapmodulokat, amelyek elengedhetetlenek egy bemutatkozó oldalakhoz, mint például a „rólunk” és „elérhetőségek” menüpontok, ezeken felül azonban adtunk hozzá egy gyorsan és egyszerűen szerkeszthető „termékek” modult, ahol megtekinthető az aktuális kínálat valamint egy „hírek” és „referenciák” szekciót, ami az oldal dinamizmusát és napra készségét garantálhatja. Erre már csak hab a tortán az egyedi design, a socila media összekötés és az angol verzió.

  • 2019-05-23 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

A Csomorszerszamgep.hu  átadásával egy igazán érdekes projektünk zárult le. Miben rejlett az érdekessége? Leginkább abban, hogy a kivitelezés során számos  elvarratlan szálba botlottunk, amelyekkel kezdenünk kellett valamit. Így gondoltam megosztom a tapasztalataimat a projektről, mert ez a megbízás tökéletes példája annak, hogyan ne kezeljük weboldalunkat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat.
A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
István, Koppány, Sarolt, Gizella... Ismerősek a nevek?  Igen, ezek az István, a király  rockopera szereplői. Mindezt gyerekekkel? Bizony!
Tavaly a Google elhatározta, hogy az eddig korlátlanul ingyenesen adott Goole Maps szolgáltatását elkezdi korlátozni, és megpróbál pénzt keresni az egyik leg elterjedtebb szolgáltatásán.