info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Csökkentett funkcionalitású webáruház kóser pékségnek

4 héttel ezelőtt

Nem tudod, mi lenne a legjobb választás? Egy egyszerű, informatív bemutatkozó oldal vagy inkább egy webshop? A www.koserpekseg.hu megrendelői sem tudtak dönteni, így készítettünk nekik egy csökkentett funkcionalitású webáruházat.

Ez mit jelent? Azt hogy ötvöztük a két oldaltípust. Egyrészt megkapták azokat az alapmodulokat, amelyek elengedhetetlenek egy bemutatkozó oldalakhoz, mint például a „rólunk” és „elérhetőségek” menüpontok, ezeken felül azonban adtunk hozzá egy gyorsan és egyszerűen szerkeszthető „termékek” modult, ahol megtekinthető az aktuális kínálat valamint egy „hírek” és „referenciák” szekciót, ami az oldal dinamizmusát és napra készségét garantálhatja. Erre már csak hab a tortán az egyedi design, a socila media összekötés és az angol verzió.

  • 4 héttel ezelőtt
  • Referenciák

Kapcsolódó

Legfrissebb referenciánk egy újonnan induló, mondhatni startup vállalkozásnak készült, amely világító térkövek gyártásával és forgalmazásával tört be a magyar és remélhetőleg a  világpiacra is.
A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.
Akár ez is lehetne a www.indyline.hu bemutatkozó weboldalának mottója. Nem elég jó szolgáltatást nyújtani, profi honlapon érdemes azt megmutatni. 
Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.