info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egy egyedi összetett projektet adtunk át

2018-11-04 napon

Kiélesítettük az idei év egyik legösszetettebb projektjét a www.victofon.hu-t.

Úgy gondoljuk, méltán lehetünk büszkék legújabb „gyermekünkre”, hiszen ez a webshop nem csupán szép – a saját grafikának köszönhetően -, de bizony okos is. Az egyedi fejlesztéseknek, speciális funkcióknak és mini CRM integrációnak hála egy szuper webáruház várja vásárlóit, amely nem csupán felhasználóbarát, de a megrendelőnek sem lesz sok problémája a menedzselésével.

Jelentős időt szánt rá a megrendelőnk, hogy tartalmakkal töltse fel az oldalt. Ehhez először egy kulcsszó kutatást rendelt tőlünk. Az oldal közel 60 tartalmi oldalt kapott, melyek mindegyike a hallás témával kapcsolatos. 

A sok tartalmi oldal, a SEO barát kialakítás és az indulás előtti keresőoptimalizálási elemzésnek köszönhetően az analitikák magukért beszélnek. Az alábbi grafikon csak az organikus találatok alakulását mutatja.

Összességében egy több mint három hónapos fejlesztést zártunk le, maximálisan törekedve arra, hogy a megrendelő minden szempontból elégedett legyen. 
 

Kapcsolódó

2017. November 14.
Babás webáruház nem rég indult reality show szereplőjének!
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.
A csábítás művészetéhez ad inspirációt és segítséget egyik referenciánk a www.szexi-fehernemu.hu, ahol mindent megtalál a látogató, ami a témába vág.
El lehet-e dönteni egy weboldalról, hogy hibátlan és minőségi-e? Amennyiben tudjuk, hogy mire figyeljünk, mit keressünk, úgy igen és ez sem nehezebb, mintha egy cipőt vásárolnánk. S bár kézzel nem foghatjuk meg az elkészült weboldalt, de itt is léteznek olyan eszközök, melyek segítségével megállapíthatjuk, hogy a megvásárolt termék „hibátlan”–e.