info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egy megrendelő, két weboldal, dupla elismerés

2019-10-24 napon

Egy elavult, régi weboldalt bújtattunk új köntösbe a www.expokonto.hu frissítésével, ráadásként pedig igazán felhasználóbaráttá is varázsoltuk.

Az expokonto.hu kéz a kézben járt a korábban már bemutatott koserpekseg.hu-val, amelyeket a tulajdonosi kör egyszerre rendelt meg.  Az átadások természetesen nem egy időben történtek, a megrendelők azonban duplán elégedettek voltak a TotalStudio munkájával az új weboldalakat látva. Az expokonto.hu egy szolgáltatás bemutató weboldal lett, amely szebb, modernebb és kényelmesebben kezelhető utódja az előző, picit elavult honlapnak.
Külön büszkeséggel tölt el minket, hogy a tulajdonos személyesen hívott fel és köszönte meg a nagyszerű és korrekt munkát. Mi is köszönjük a bizalmat és mindig örülünk az ilyen pozitív visszajelzéseknek.

www.expokonto.hu

 

  • 2019-10-24 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2020. Június 12.
A TotalStudio betört a plasztikai sebészet piacára is!
A Csomorszerszamgep.hu  átadásával egy igazán érdekes projektünk zárult le. Miben rejlett az érdekessége? Leginkább abban, hogy a kivitelezés során számos  elvarratlan szálba botlottunk, amelyekkel kezdenünk kellett valamit. Így gondoltam megosztom a tapasztalataimat a projektről, mert ez a megbízás tökéletes példája annak, hogyan ne kezeljük weboldalunkat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat.
A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
István, Koppány, Sarolt, Gizella... Ismerősek a nevek?  Igen, ezek az István, a király  rockopera szereplői. Mindezt gyerekekkel? Bizony!