info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egy megrendelő, két weboldal, dupla elismerés

2019-10-24 napon

Egy elavult, régi weboldalt bújtattunk új köntösbe a www.expokonto.hu frissítésével, ráadásként pedig igazán felhasználóbaráttá is varázsoltuk.

Az expokonto.hu kéz a kézben járt a korábban már bemutatott koserpekseg.hu-val, amelyeket a tulajdonosi kör egyszerre rendelt meg.  Az átadások természetesen nem egy időben történtek, a megrendelők azonban duplán elégedettek voltak a TotalStudio munkájával az új weboldalakat látva. Az expokonto.hu egy szolgáltatás bemutató weboldal lett, amely szebb, modernebb és kényelmesebben kezelhető utódja az előző, picit elavult honlapnak.
Külön büszkeséggel tölt el minket, hogy a tulajdonos személyesen hívott fel és köszönte meg a nagyszerű és korrekt munkát. Mi is köszönjük a bizalmat és mindig örülünk az ilyen pozitív visszajelzéseknek.

www.expokonto.hu

 

  • 2019-10-24 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2020. Január 07.
Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.
Szereted a sütit? És a cukrászdák előtt parkolóhelyet keresni? Kivárni a kilométeres sort a pénztár előtt?  Ha az első kérdésre a válasz igen, de a másik kettőre határozott nem, akkor új referenciánk neked szól.
2019. December 14.
Megrendelőink visszajelzéseinek eleget téve a Total Studio Kft. 2020. január 1-től módosítja tárhely csomagjait, ennek keretén belül a Studio Minimal, Studio Basic, Studio Standard és a Studio Premium méretét egyaránt megnöveljük.
Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.