info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egy megrendelő, két weboldal, dupla elismerés

3 héttel, 3 nappal ezelőtt

Egy elavult, régi weboldalt bújtattunk új köntösbe a www.expokonto.hu frissítésével, ráadásként pedig igazán felhasználóbaráttá is varázsoltuk.

Az expokonto.hu kéz a kézben járt a korábban már bemutatott koserpekseg.hu-val, amelyeket a tulajdonosi kör egyszerre rendelt meg.  Az átadások természetesen nem egy időben történtek, a megrendelők azonban duplán elégedettek voltak a TotalStudio munkájával az új weboldalakat látva. Az expokonto.hu egy szolgáltatás bemutató weboldal lett, amely szebb, modernebb és kényelmesebben kezelhető utódja az előző, picit elavult honlapnak.
Külön büszkeséggel tölt el minket, hogy a tulajdonos személyesen hívott fel és köszönte meg a nagyszerű és korrekt munkát. Mi is köszönjük a bizalmat és mindig örülünk az ilyen pozitív visszajelzéseknek.

www.expokonto.hu

 

  • 3 héttel, 3 nappal ezelőtt
  • Referenciák

Kapcsolódó

Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.
Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.
2019. Szeptember 30.
Egy one page oldal legfőbb célja, hogy kiszolgáljon valami hirdetés kampányt mint landing oldal, és megfelelő információval lássa el a kampányra kattintó felhasználókat.
2019. Augusztus 23.
Webshopokban otthon vagyunk és ezt újra bebizonyítottuk, amikor a ProGastro termékcsalád Wordpress alapú webáruházát lecseréltük saját webshopunkra teljes mértékben személyre szabva a megrendelői igények alapján.