info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egy újabb "remake" idénre

2018-11-24 napon

Szoktuk mondani, egy weboldalt 3-4 év után érdemes újra gondolni. Így tettünk a parkapcsolati-tanacsadas.hu honlapnál is, egyszerűen újra gondoltuk ügyfelünk kérésére.

Bár sablonból készült, minimális átalakításokkal mégis személyre szabtuk a weboldalt, maelyre már tényleg ráfért a ráncfelvarrás.

Valahogy így festett régen:

 

Egy ingyenes weboldal készítőből (webnode) migráltuk az oldal, az akkori designt hoztuk és csak a motort cseréltük alatta. Azóta azonban eltelt pár év, így megérett a cserére. Megkapta a reszponzivitást és a mostanában trendi designt.

Az egyszerűségre törekedtünk, ezen az oldalon nem lehet eltévedni, mégis megvan rajta minden információ, ami az efféle szolgáltatást keresőknek érdekes lehet.

  • 2018-11-24 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.
2018. December 18.
10 éves a Total Studio! Októberben pont 10 éve annak, hogy megalakult az akkor még Total Gaming Kft, amely profilját tekintve főleg játékszerverek üzemeltetésével foglalkozott.
Régi ügyfeleink szinte kivétel nélkül fel szoktak keresni minket, hogy bizonyos idő elteltével úgy érzik, weboldaluk már nem aktuális, nem felel meg a legújabb trendeknek és felhasználói elvárásoknak, ami az esetek 100% -ában igaz is. A web piac ugyanis gyrsan és állandóan változik, tehát 3-4 év után egy weboldal elavulttá válik.
Az egyoldalas vagy más néven one-page design előre törésének egy egyszerű és megalapozott indok az alapja: a weboldalak sebességének növelése. Ráadásul remekül használható reszponzív weboldalak tervezésénél, ami minden készüléken tökéletesen jeleníti a weboldalt. Természetesen számtalan eset előfordul, amikor egy weboldal esetében nem elegendő a one-page design használata. A kérdés mindig az, hogy céljaink eléréséhez megfelelő segítséget nyújt – e az egyoldalas design? Nézzük meg milyen előnyöket és hátrányokat hordoz magában a használata.