info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egy újabb "remake" idénre

2018-11-24 napon

Szoktuk mondani, egy weboldalt 3-4 év után érdemes újra gondolni. Így tettünk a parkapcsolati-tanacsadas.hu honlapnál is, egyszerűen újra gondoltuk ügyfelünk kérésére.

Bár sablonból készült, minimális átalakításokkal mégis személyre szabtuk a weboldalt, maelyre már tényleg ráfért a ráncfelvarrás.

Valahogy így festett régen:

 

Egy ingyenes weboldal készítőből (webnode) migráltuk az oldal, az akkori designt hoztuk és csak a motort cseréltük alatta. Azóta azonban eltelt pár év, így megérett a cserére. Megkapta a reszponzivitást és a mostanában trendi designt.

Az egyszerűségre törekedtünk, ezen az oldalon nem lehet eltévedni, mégis megvan rajta minden információ, ami az efféle szolgáltatást keresőknek érdekes lehet.

  • 2018-11-24 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.
Akár ez is lehetne a www.indyline.hu bemutatkozó weboldalának mottója. Nem elég jó szolgáltatást nyújtani, profi honlapon érdemes azt megmutatni. 
Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.
2018. December 18.
10 éves a Total Studio! Októberben pont 10 éve annak, hogy megalakult az akkor még Total Gaming Kft, amely profilját tekintve főleg játékszerverek üzemeltetésével foglalkozott.