info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Egy újabb "remake" idénre

2 héttel, 4 nappal ezelőtt

Szoktuk mondani, egy weboldalt 3-4 év után érdemes újra gondolni. Így tettünk a parkapcsolati-tanacsadas.hu honlapnál is, egyszerűen újra gondoltuk ügyfelünk kérésére.

Bár sablonból készült, minimális átalakításokkal mégis személyre szabtuk a weboldalt, maelyre már tényleg ráfért a ráncfelvarrás.

Valahogy így festett régen:

 

Egy ingyenes weboldal készítőből (webnode) migráltuk az oldal, az akkori designt hoztuk és csak a motort cseréltük alatta. Azóta azonban eltelt pár év, így megérett a cserére. Megkapta a reszponzivitást és a mostanában trendi designt.

Az egyszerűségre törekedtünk, ezen az oldalon nem lehet eltévedni, mégis megvan rajta minden információ, ami az efféle szolgáltatást keresőknek érdekes lehet.

  • 2 héttel, 4 nappal ezelőtt
  • Referenciák

Kapcsolódó

Régi ügyfeleink szinte kivétel nélkül fel szoktak keresni minket, hogy bizonyos idő elteltével úgy érzik, weboldaluk már nem aktuális, nem felel meg a legújabb trendeknek és felhasználói elvárásoknak, ami az esetek 100% -ában igaz is. A web piac ugyanis gyrsan és állandóan változik, tehát 3-4 év után egy weboldal elavulttá válik.
Az egyoldalas vagy más néven one-page design előre törésének egy egyszerű és megalapozott indok az alapja: a weboldalak sebességének növelése. Ráadásul remekül használható reszponzív weboldalak tervezésénél, ami minden készüléken tökéletesen jeleníti a weboldalt. Természetesen számtalan eset előfordul, amikor egy weboldal esetében nem elegendő a one-page design használata. A kérdés mindig az, hogy céljaink eléréséhez megfelelő segítséget nyújt – e az egyoldalas design? Nézzük meg milyen előnyöket és hátrányokat hordoz magában a használata.
Régi ügyfelünk új weboldalt kapott, mivel a projekt előrehaladtával és a trendek változásával a weboldalnak is lépést kell tartania.
Sablon alapján készült bemutatkozó oldal? Azt gondolod, uncsi?