info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Elégedett ügyfél=visszatérő ügyfél

2019-11-11 napon

Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.

Ez történt egyik legfrissebb referenciamunkánknál is, amikor a www.peklany.hu oldal után a www.peklanylettem.hu bemutatkozó honlapot is tőlünk rendelte meg korábbi ügyfelünk. Az egyszerűsített webáruházba oltott bemutatkozó oldalt mindössze 2 hét alatt raktuk össze, köszönhetően a korábbi ismeretségnek, a letisztult design-nak és persze programozóink profizmusának.

Kapcsolódó

2020. Június 12.
A TotalStudio betört a plasztikai sebészet piacára is!
A Csomorszerszamgep.hu  átadásával egy igazán érdekes projektünk zárult le. Miben rejlett az érdekessége? Leginkább abban, hogy a kivitelezés során számos  elvarratlan szálba botlottunk, amelyekkel kezdenünk kellett valamit. Így gondoltam megosztom a tapasztalataimat a projektről, mert ez a megbízás tökéletes példája annak, hogyan ne kezeljük weboldalunkat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat.
A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.