info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Elégedett ügyfél=visszatérő ügyfél

2019-11-11 napon

Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.

Ez történt egyik legfrissebb referenciamunkánknál is, amikor a www.peklany.hu oldal után a www.peklanylettem.hu bemutatkozó honlapot is tőlünk rendelte meg korábbi ügyfelünk. Az egyszerűsített webáruházba oltott bemutatkozó oldalt mindössze 2 hét alatt raktuk össze, köszönhetően a korábbi ismeretségnek, a letisztult design-nak és persze programozóink profizmusának.

Kapcsolódó

A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.
2020. Január 07.
Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.
Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.