info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Elégedett ügyfél=visszatérő ügyfél

3 héttel, 4 nappal ezelőtt

Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.

Ez történt egyik legfrissebb referenciamunkánknál is, amikor a www.peklany.hu oldal után a www.peklanylettem.hu bemutatkozó honlapot is tőlünk rendelte meg korábbi ügyfelünk. Az egyszerűsített webáruházba oltott bemutatkozó oldalt mindössze 2 hét alatt raktuk össze, köszönhetően a korábbi ismeretségnek, a letisztult design-nak és persze programozóink profizmusának.

  • 3 héttel, 4 nappal ezelőtt
  • Referenciák

Kapcsolódó

Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.
Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.
2018. December 18.
10 éves a Total Studio! Októberben pont 10 éve annak, hogy megalakult az akkor még Total Gaming Kft, amely profilját tekintve főleg játékszerverek üzemeltetésével foglalkozott.
2018. November 24.
Szoktuk mondani, egy weboldalt 3-4 év után érdemes újra gondolni. Így tettünk a parkapcsolati-tanacsadas.hu honlapnál is, egyszerűen újra gondoltuk ügyfelünk kérésére.