info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Elkészült a noahhouse.hu második verziója!

2018-05-04 napon

Régi ügyfelünk új weboldalt kapott, mivel a projekt előrehaladtával és a trendek változásával a weboldalnak is lépést kell tartania.

Ez biztosítja, hogy honlapunk mindig naprakész információkat tartalmazzon és igazán a mai elvárásoknak megfelelően nézzen ki/ működjön. A noahhouse.hu a letisztult, minden sallangtól mentes, informatív vonalat képviseli, amely a legújabb Studio CMS-re épül.

www.noahhouse.hu

  • 2018-05-04 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Az egyoldalas vagy más néven one-page design előre törésének egy egyszerű és megalapozott indok az alapja: a weboldalak sebességének növelése. Ráadásul remekül használható reszponzív weboldalak tervezésénél, ami minden készüléken tökéletesen jeleníti a weboldalt. Természetesen számtalan eset előfordul, amikor egy weboldal esetében nem elegendő a one-page design használata. A kérdés mindig az, hogy céljaink eléréséhez megfelelő segítséget nyújt – e az egyoldalas design? Nézzük meg milyen előnyöket és hátrányokat hordoz magában a használata.
Sablon alapján készült bemutatkozó oldal? Azt gondolod, uncsi?
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.
El lehet-e dönteni egy weboldalról, hogy hibátlan és minőségi-e? Amennyiben tudjuk, hogy mire figyeljünk, mit keressünk, úgy igen és ez sem nehezebb, mintha egy cipőt vásárolnánk. S bár kézzel nem foghatjuk meg az elkészült weboldalt, de itt is léteznek olyan eszközök, melyek segítségével megállapíthatjuk, hogy a megvásárolt termék „hibátlan”–e.