info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Elkészült a noahhouse.hu második verziója!

2018-05-04 napon

Régi ügyfelünk új weboldalt kapott, mivel a projekt előrehaladtával és a trendek változásával a weboldalnak is lépést kell tartania.

Ez biztosítja, hogy honlapunk mindig naprakész információkat tartalmazzon és igazán a mai elvárásoknak megfelelően nézzen ki/ működjön. A noahhouse.hu a letisztult, minden sallangtól mentes, informatív vonalat képviseli, amely a legújabb Studio CMS-re épül.

www.noahhouse.hu

  • 2018-05-04 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2018. December 18.
10 éves a Total Studio! Októberben pont 10 éve annak, hogy megalakult az akkor még Total Gaming Kft, amely profilját tekintve főleg játékszerverek üzemeltetésével foglalkozott.
2018. November 24.
Szoktuk mondani, egy weboldalt 3-4 év után érdemes újra gondolni. Így tettünk a parkapcsolati-tanacsadas.hu honlapnál is, egyszerűen újra gondoltuk ügyfelünk kérésére.
Régi ügyfeleink szinte kivétel nélkül fel szoktak keresni minket, hogy bizonyos idő elteltével úgy érzik, weboldaluk már nem aktuális, nem felel meg a legújabb trendeknek és felhasználói elvárásoknak, ami az esetek 100% -ában igaz is. A web piac ugyanis gyrsan és állandóan változik, tehát 3-4 év után egy weboldal elavulttá válik.
Az egyoldalas vagy más néven one-page design előre törésének egy egyszerű és megalapozott indok az alapja: a weboldalak sebességének növelése. Ráadásul remekül használható reszponzív weboldalak tervezésénél, ami minden készüléken tökéletesen jeleníti a weboldalt. Természetesen számtalan eset előfordul, amikor egy weboldal esetében nem elegendő a one-page design használata. A kérdés mindig az, hogy céljaink eléréséhez megfelelő segítséget nyújt – e az egyoldalas design? Nézzük meg milyen előnyöket és hátrányokat hordoz magában a használata.