info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Elkészült a noahhouse.hu második verziója!

2018-05-04 napon

Régi ügyfelünk új weboldalt kapott, mivel a projekt előrehaladtával és a trendek változásával a weboldalnak is lépést kell tartania.

Ez biztosítja, hogy honlapunk mindig naprakész információkat tartalmazzon és igazán a mai elvárásoknak megfelelően nézzen ki/ működjön. A noahhouse.hu a letisztult, minden sallangtól mentes, informatív vonalat képviseli, amely a legújabb Studio CMS-re épül.

www.noahhouse.hu

  • 2018-05-04 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.
Akár ez is lehetne a www.indyline.hu bemutatkozó weboldalának mottója. Nem elég jó szolgáltatást nyújtani, profi honlapon érdemes azt megmutatni. 
Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.
2018. December 18.
10 éves a Total Studio! Októberben pont 10 éve annak, hogy megalakult az akkor még Total Gaming Kft, amely profilját tekintve főleg játékszerverek üzemeltetésével foglalkozott.