info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Étterem weboldal új köntösben

2018-10-16 napon

Régi ügyfeleink szinte kivétel nélkül fel szoktak keresni minket, hogy bizonyos idő elteltével úgy érzik, weboldaluk már nem aktuális, nem felel meg a legújabb trendeknek és felhasználói elvárásoknak, ami az esetek 100% -ában igaz is. A web piac ugyanis gyrsan és állandóan változik, tehát 3-4 év után egy weboldal elavulttá válik.

Aki nem követi a trendeket elképzelhető, hogy potenciális látogatókat veszít. Egy étterem weboldalánál ez különösen fontos, hiszen a vendégek a honlapról informálódnak az ételekről, a szolgáltatásokról és nem utolsó sorban az árakról. Nem elég, hogy aTripAdvisoron vagy a Google weboldalon jó az értékelésünk, a felhasználók sokszor a honlap alapján (is) döntenek. Ráadásul ez az a platform, ahol a legtöbb információt tudjunk közölni leendő vendégeinkkel.

A Klauzál Café nagyon régi ügyfelünk. Öt éve készítettük el az első weboldalát és  ekkor regisztráltuk a közösségi értékelő oldalakon is. Még minket is meglepett, hogy milyen gyors ütemben növekedett a népszerűsége  ezeken a felületeken, s ezzel párjuzamosan a  weboldal látogatttsága is megugrott. Ez és persze az elmúlt évek vátozásai -  amelyek mind a weben, mind az étterem életáben bekövetleztek - hívták életre a "vérfrissítés" igényét.

Ennek az igénynek köszönhetően idén elkészült a weboldal új verziója. Az uj honlap egy könnyen kezelhető étlap modullal bővült, amellyel az étlap könnyen módosítható, aktualizálható. Sőt a Studio CMS v2 -nek köszönhetően az egész oldal tartalma könnyen szerkeszthető.

A honlap megjelenésében teljesen az étterem hangulatát próbálj visszaadni, aki nem hiszi, járjon utána, az éttermet megtalálja a belvárosban.

Kapcsolódó

A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.
Akár ez is lehetne a www.indyline.hu bemutatkozó weboldalának mottója. Nem elég jó szolgáltatást nyújtani, profi honlapon érdemes azt megmutatni. 
Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.
2018. December 18.
10 éves a Total Studio! Októberben pont 10 éve annak, hogy megalakult az akkor még Total Gaming Kft, amely profilját tekintve főleg játékszerverek üzemeltetésével foglalkozott.