info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Étterem weboldal új köntösben

2018-10-16 napon

Régi ügyfeleink szinte kivétel nélkül fel szoktak keresni minket, hogy bizonyos idő elteltével úgy érzik, weboldaluk már nem aktuális, nem felel meg a legújabb trendeknek és felhasználói elvárásoknak, ami az esetek 100% -ában igaz is. A web piac ugyanis gyrsan és állandóan változik, tehát 3-4 év után egy weboldal elavulttá válik.

Aki nem követi a trendeket elképzelhető, hogy potenciális látogatókat veszít. Egy étterem weboldalánál ez különösen fontos, hiszen a vendégek a honlapról informálódnak az ételekről, a szolgáltatásokról és nem utolsó sorban az árakról. Nem elég, hogy aTripAdvisoron vagy a Google weboldalon jó az értékelésünk, a felhasználók sokszor a honlap alapján (is) döntenek. Ráadásul ez az a platform, ahol a legtöbb információt tudjunk közölni leendő vendégeinkkel.

A Klauzál Café nagyon régi ügyfelünk. Öt éve készítettük el az első weboldalát és  ekkor regisztráltuk a közösségi értékelő oldalakon is. Még minket is meglepett, hogy milyen gyors ütemben növekedett a népszerűsége  ezeken a felületeken, s ezzel párjuzamosan a  weboldal látogatttsága is megugrott. Ez és persze az elmúlt évek vátozásai -  amelyek mind a weben, mind az étterem életáben bekövetleztek - hívták életre a "vérfrissítés" igényét.

Ennek az igénynek köszönhetően idén elkészült a weboldal új verziója. Az uj honlap egy könnyen kezelhető étlap modullal bővült, amellyel az étlap könnyen módosítható, aktualizálható. Sőt a Studio CMS v2 -nek köszönhetően az egész oldal tartalma könnyen szerkeszthető.

A honlap megjelenésében teljesen az étterem hangulatát próbálj visszaadni, aki nem hiszi, járjon utána, az éttermet megtalálja a belvárosban.

Kapcsolódó

2018. December 18.
10 éves a Total Studio! Októberben pont 10 éve annak, hogy megalakult az akkor még Total Gaming Kft, amely profilját tekintve főleg játékszerverek üzemeltetésével foglalkozott.
2018. November 24.
Szoktuk mondani, egy weboldalt 3-4 év után érdemes újra gondolni. Így tettünk a parkapcsolati-tanacsadas.hu honlapnál is, egyszerűen újra gondoltuk ügyfelünk kérésére.
Az egyoldalas vagy más néven one-page design előre törésének egy egyszerű és megalapozott indok az alapja: a weboldalak sebességének növelése. Ráadásul remekül használható reszponzív weboldalak tervezésénél, ami minden készüléken tökéletesen jeleníti a weboldalt. Természetesen számtalan eset előfordul, amikor egy weboldal esetében nem elegendő a one-page design használata. A kérdés mindig az, hogy céljaink eléréséhez megfelelő segítséget nyújt – e az egyoldalas design? Nézzük meg milyen előnyöket és hátrányokat hordoz magában a használata.
Régi ügyfelünk új weboldalt kapott, mivel a projekt előrehaladtával és a trendek változásával a weboldalnak is lépést kell tartania.