info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Fogturizmus

2 héttel, 5 nappal ezelőtt

Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.

A www.soldent.no egy kifejezetten külföldieknek, pontosabban norvégoknak szóló weboldal, ahol fogászati kezelések iránt érdeklődhetnek a leendő páciensek. A honlap nagyon letisztult kinézetet kapott a saját grafikusaink által tervezett designnak köszönhetően, a felépítése egyszerű, a felhasználóknak könnyű rajta kiigazodni – már, aki érti a nyelvet – és a menedzselése sem bonyolult a Studio CMS kezelőfelületnek köszönhetően. Annak ellenére, hogy a szövegből egy kukkot sem értettünk, mi imádtuk ezt a projektet.

Kapcsolódó

Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.
Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.
A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.
Akár ez is lehetne a www.indyline.hu bemutatkozó weboldalának mottója. Nem elég jó szolgáltatást nyújtani, profi honlapon érdemes azt megmutatni.