info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Hatalmas látogatottságú videós weboldalt készítettünk

2020-03-09 napon

István, Koppány, Sarolt, Gizella... Ismerősek a nevek?  Igen, ezek az István, a király  rockopera szereplői. Mindezt gyerekekkel? Bizony!

Legújabb referenciánk a www.iskolasistvan.hu a rockopera köré épült tehetségkutató számára készült, ahol az István, a király szereplőiként mutatkozhatnak be a 6-16 éves gyerekek. A weboldal egyszerű, de mindent tud, ami a versenyhez szükséges: megnézhetjük a videókat szerepre, csoportra szűrve és természetesen szavazhatunk is.

  • 2020-03-09 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2020. Június 12.
A TotalStudio betört a plasztikai sebészet piacára is!
A Csomorszerszamgep.hu  átadásával egy igazán érdekes projektünk zárult le. Miben rejlett az érdekessége? Leginkább abban, hogy a kivitelezés során számos  elvarratlan szálba botlottunk, amelyekkel kezdenünk kellett valamit. Így gondoltam megosztom a tapasztalataimat a projektről, mert ez a megbízás tökéletes példája annak, hogyan ne kezeljük weboldalunkat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat.
A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
Tavaly a Google elhatározta, hogy az eddig korlátlanul ingyenesen adott Goole Maps szolgáltatását elkezdi korlátozni, és megpróbál pénzt keresni az egyik leg elterjedtebb szolgáltatásán.