info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Jégvarázs!

2017-03-25 napon

Ipari tisztítási technológia a jég erejével. Legújabb referenciánk a www.szarazjegkft.hu szárazjeges tisztítási technológiát kínál egy modern, letisztult weboldal segítségével.

A régi elavult honlapot a TotalStudio egyedi grafikával turbózta fel, reszponzívvá tette, hogy minden eszközről optimálisan megtekinthető legyen és az új StudioCMS rendszert tolta alá, hogy a megrendelő kényelmesen menedzselhesse a tartalmakat. Az átlátható, informatív frontfelület és az egyszerű rendelési form pedig a felhasználók igényeinek megfelelően készült el.  

www.szarazjegkft.hu

  • 2017-03-25 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Weboldalunk megtekintésekor először a kinézetével találkozik a látogató, ezért nagyon fontos, hogy az első benyomás pont azt tükrözze, amit közvetíteni szeretnénk. De miképp alakítsuk ki ezt a képet, hogyan inspirálódjunk? Ebben próbálunk segíteni.
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.
A csábítás művészetéhez ad inspirációt és segítséget egyik referenciánk a www.szexi-fehernemu.hu, ahol mindent megtalál a látogató, ami a témába vág.
2017. Június 21.
Dinamikus, reszponzív weboldal a foci szerelmeseinek.