info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Jégvarázs!

2017-03-25 napon

Ipari tisztítási technológia a jég erejével. Legújabb referenciánk a www.szarazjegkft.hu szárazjeges tisztítási technológiát kínál egy modern, letisztult weboldal segítségével.

A régi elavult honlapot a TotalStudio egyedi grafikával turbózta fel, reszponzívvá tette, hogy minden eszközről optimálisan megtekinthető legyen és az új StudioCMS rendszert tolta alá, hogy a megrendelő kényelmesen menedzselhesse a tartalmakat. Az átlátható, informatív frontfelület és az egyszerű rendelési form pedig a felhasználók igényeinek megfelelően készült el.  

www.szarazjegkft.hu

  • 2017-03-25 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Sablon alapján készült bemutatkozó oldal? Azt gondolod, uncsi?
2018. Január 24.
Több mint két éves fejlesztés után, megjelent a legnépszerűbb frontend framework új verziója, amely remélhetőleg méltó utódja lesz a Bootstrap 3 nak.
Weboldalunk megtekintésekor először a kinézetével találkozik a látogató, ezért nagyon fontos, hogy az első benyomás pont azt tükrözze, amit közvetíteni szeretnénk. De miképp alakítsuk ki ezt a képet, hogyan inspirálódjunk? Ebben próbálunk segíteni.
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.