info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Landing oldalt készítettünk

2019-09-30 napon

Egy one page oldal legfőbb célja, hogy kiszolgáljon valami hirdetés kampányt mint landing oldal, és megfelelő információval lássa el a kampányra kattintó felhasználókat.

Egyik új referenciánk a www.mobilkazan.hu nem a bonyolultságáról lesz híres. A megrendelő egy egyszerű, bemutatkozó oldat kért tőlünk, mi pedig készítettünk neki egy modern megjelenésű, scrolling weboldalt, amely bár valóban egy oldalból áll, a legördülő nézet mégis izgalmassá varázsolja az egészet. Sok információ, semmi faxni.

  • 2019-09-30 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.
Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.
Egy elavult, régi weboldalt bújtattunk új köntösbe a www.expokonto.hu frissítésével, ráadásként pedig igazán felhasználóbaráttá is varázsoltuk.
2019. Augusztus 23.
Webshopokban otthon vagyunk és ezt újra bebizonyítottuk, amikor a ProGastro termékcsalád Wordpress alapú webáruházát lecseréltük saját webshopunkra teljes mértékben személyre szabva a megrendelői igények alapján.