info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Landing oldalt készítettünk

2019-09-30 napon

Egy one page oldal legfőbb célja, hogy kiszolgáljon valami hirdetés kampányt mint landing oldal, és megfelelő információval lássa el a kampányra kattintó felhasználókat.

Egyik új referenciánk a www.mobilkazan.hu nem a bonyolultságáról lesz híres. A megrendelő egy egyszerű, bemutatkozó oldat kért tőlünk, mi pedig készítettünk neki egy modern megjelenésű, scrolling weboldalt, amely bár valóban egy oldalból áll, a legördülő nézet mégis izgalmassá varázsolja az egészet. Sok információ, semmi faxni.

  • 2019-09-30 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2020. Június 12.
A TotalStudio betört a plasztikai sebészet piacára is!
A Csomorszerszamgep.hu  átadásával egy igazán érdekes projektünk zárult le. Miben rejlett az érdekessége? Leginkább abban, hogy a kivitelezés során számos  elvarratlan szálba botlottunk, amelyekkel kezdenünk kellett valamit. Így gondoltam megosztom a tapasztalataimat a projektről, mert ez a megbízás tökéletes példája annak, hogyan ne kezeljük weboldalunkat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat.
A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
István, Koppány, Sarolt, Gizella... Ismerősek a nevek?  Igen, ezek az István, a király  rockopera szereplői. Mindezt gyerekekkel? Bizony!