info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Landing oldalt készítettünk

3 héttel, 2 nappal ezelőtt

Egy one page oldal legfőbb célja, hogy kiszolgáljon valami hirdetés kampányt mint landing oldal, és megfelelő információval lássa el a kampányra kattintó felhasználókat.

Egyik új referenciánk a www.mobilkazan.hu nem a bonyolultságáról lesz híres. A megrendelő egy egyszerű, bemutatkozó oldat kért tőlünk, mi pedig készítettünk neki egy modern megjelenésű, scrolling weboldalt, amely bár valóban egy oldalból áll, a legördülő nézet mégis izgalmassá varázsolja az egészet. Sok információ, semmi faxni.

  • 3 héttel, 2 nappal ezelőtt
  • Referenciák

Kapcsolódó

2019. Augusztus 23.
Webshopokban otthon vagyunk és ezt újra bebizonyítottuk, amikor a ProGastro termékcsalád Wordpress alapú webáruházát lecseréltük saját webshopunkra teljes mértékben személyre szabva a megrendelői igények alapján.
2019. Július 10.
Tisztelt Ügyfeleink! A holnapi napon (július 11. csütörtök) szerver karbantartást végzünk, 10:00 -14:00 -ig, ez idő alatt előfordulhatnak problémák a szolgáltatásainkkal. Megpróbáljuk zökkenőmentesen inzétni a karbantartást, hogy minél kevesebb élő szolgáltatást érintsen egyszerre. Megértésüket köszönjük!
Legfrissebb referenciánk egy újonnan induló, mondhatni startup vállalkozásnak készült, amely világító térkövek gyártásával és forgalmazásával tört be a magyar és remélhetőleg a  világpiacra is.
Nem tudod, mi lenne a legjobb választás? Egy egyszerű, informatív bemutatkozó oldal vagy inkább egy webshop? A www.koserpekseg.hu megrendelői sem tudtak dönteni, így készítettünk nekik egy csökkentett funkcionalitású webáruházat.