info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Landing oldalt készítettünk

2019-09-30 napon

Egy one page oldal legfőbb célja, hogy kiszolgáljon valami hirdetés kampányt mint landing oldal, és megfelelő információval lássa el a kampányra kattintó felhasználókat.

Egyik új referenciánk a www.mobilkazan.hu nem a bonyolultságáról lesz híres. A megrendelő egy egyszerű, bemutatkozó oldat kért tőlünk, mi pedig készítettünk neki egy modern megjelenésű, scrolling weboldalt, amely bár valóban egy oldalból áll, a legördülő nézet mégis izgalmassá varázsolja az egészet. Sok információ, semmi faxni.

  • 2019-09-30 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2020. Január 07.
Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.
Szereted a sütit? És a cukrászdák előtt parkolóhelyet keresni? Kivárni a kilométeres sort a pénztár előtt?  Ha az első kérdésre a válasz igen, de a másik kettőre határozott nem, akkor új referenciánk neked szól.
2019. December 14.
Megrendelőink visszajelzéseinek eleget téve a Total Studio Kft. 2020. január 1-től módosítja tárhely csomagjait, ennek keretén belül a Studio Minimal, Studio Basic, Studio Standard és a Studio Premium méretét egyaránt megnöveljük.
Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.