info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Mi buildeltünk Magyarország első online cukrászdáját

2019-12-20 napon

Szereted a sütit? És a cukrászdák előtt parkolóhelyet keresni? Kivárni a kilométeres sort a pénztár előtt?  Ha az első kérdésre a válasz igen, de a másik kettőre határozott nem, akkor új referenciánk neked szól.

Prémium sütemények egy prémium webshopból rendelve, ez már a hedonizmus netovábbja! Kis nézelődés, néhány kattintás és már úton is van feléd a kiválasztott finomság Magyarország első online cukrászdjából.

  • 2019-12-20 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
István, Koppány, Sarolt, Gizella... Ismerősek a nevek?  Igen, ezek az István, a király  rockopera szereplői. Mindezt gyerekekkel? Bizony!
Tavaly a Google elhatározta, hogy az eddig korlátlanul ingyenesen adott Goole Maps szolgáltatását elkezdi korlátozni, és megpróbál pénzt keresni az egyik leg elterjedtebb szolgáltatásán.
Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.