info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Minden elemében szexi oldal!

2017-07-11 napon

A csábítás művészetéhez ad inspirációt és segítséget egyik referenciánk a www.szexi-fehernemu.hu, ahol mindent megtalál a látogató, ami a témába vág.

Csodás fehérneműk, tematikus szettek vagy akár rafinált jelmezek. A kínálatot pedig nem holmi olcsó és eldugott butikban, hanem egy profi és gyönyörű webáruház keretén belül nézheti meg a látogató, amelynek grafikája igényes és elegáns, a felülete pedig reszponzív és felhasználóbarát. A tematikusan menübe szedett tartalmak garantálják, hogy biztosan megtaláljuk, amit keresünk, az exkluzív kivitelezés pedig már maga legalább olyan szexi, mint a webáruházban fellelhető tartalom.

Kapcsolódó

Régi ügyfeleink szinte kivétel nélkül fel szoktak keresni minket, hogy bizonyos idő elteltével úgy érzik, weboldaluk már nem aktuális, nem felel meg a legújabb trendeknek és felhasználói elvárásoknak, ami az esetek 100% -ában igaz is. A web piac ugyanis gyrsan és állandóan változik, tehát 3-4 év után egy weboldal elavulttá válik.
Az egyoldalas vagy más néven one-page design előre törésének egy egyszerű és megalapozott indok az alapja: a weboldalak sebességének növelése. Ráadásul remekül használható reszponzív weboldalak tervezésénél, ami minden készüléken tökéletesen jeleníti a weboldalt. Természetesen számtalan eset előfordul, amikor egy weboldal esetében nem elegendő a one-page design használata. A kérdés mindig az, hogy céljaink eléréséhez megfelelő segítséget nyújt – e az egyoldalas design? Nézzük meg milyen előnyöket és hátrányokat hordoz magában a használata.
Sablon alapján készült bemutatkozó oldal? Azt gondolod, uncsi?
2018. Január 24.
Több mint két éves fejlesztés után, megjelent a legnépszerűbb frontend framework új verziója, amely remélhetőleg méltó utódja lesz a Bootstrap 3 nak.