info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Pékség bemutatkozó weboldala

2018-02-02 napon

Sablon alapján készült bemutatkozó oldal? Azt gondolod, uncsi?

Nézd meg egyik legújabb referenciánkat, a www.peklany.hu -t, és meglátod, hogy a template nem egyenlő a fantáziátlansággal és tucatáruval. A sablon nagyon jó kiindulási alap, mondhatni inspiráció, amit utána igényeinknek megfelelően alakíthatunk. Persze nem a végletekig, de kisebb változtatások már bőven elegendőek ahhoz, hogy egyedi legyen a sablon alapján készült oldal is.

Kapcsolódó

A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.
Akár ez is lehetne a www.indyline.hu bemutatkozó weboldalának mottója. Nem elég jó szolgáltatást nyújtani, profi honlapon érdemes azt megmutatni. 
Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.
2018. December 18.
10 éves a Total Studio! Októberben pont 10 éve annak, hogy megalakult az akkor még Total Gaming Kft, amely profilját tekintve főleg játékszerverek üzemeltetésével foglalkozott.