info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Pékség bemutatkozó weboldala

2018-02-02 napon

Sablon alapján készült bemutatkozó oldal? Azt gondolod, uncsi?

Nézd meg egyik legújabb referenciánkat, a www.peklany.hu -t, és meglátod, hogy a template nem egyenlő a fantáziátlansággal és tucatáruval. A sablon nagyon jó kiindulási alap, mondhatni inspiráció, amit utána igényeinknek megfelelően alakíthatunk. Persze nem a végletekig, de kisebb változtatások már bőven elegendőek ahhoz, hogy egyedi legyen a sablon alapján készült oldal is.

Kapcsolódó

2018. December 18.
10 éves a Total Studio! Októberben pont 10 éve annak, hogy megalakult az akkor még Total Gaming Kft, amely profilját tekintve főleg játékszerverek üzemeltetésével foglalkozott.
2018. November 24.
Szoktuk mondani, egy weboldalt 3-4 év után érdemes újra gondolni. Így tettünk a parkapcsolati-tanacsadas.hu honlapnál is, egyszerűen újra gondoltuk ügyfelünk kérésére.
Régi ügyfeleink szinte kivétel nélkül fel szoktak keresni minket, hogy bizonyos idő elteltével úgy érzik, weboldaluk már nem aktuális, nem felel meg a legújabb trendeknek és felhasználói elvárásoknak, ami az esetek 100% -ában igaz is. A web piac ugyanis gyrsan és állandóan változik, tehát 3-4 év után egy weboldal elavulttá válik.
Az egyoldalas vagy más néven one-page design előre törésének egy egyszerű és megalapozott indok az alapja: a weboldalak sebességének növelése. Ráadásul remekül használható reszponzív weboldalak tervezésénél, ami minden készüléken tökéletesen jeleníti a weboldalt. Természetesen számtalan eset előfordul, amikor egy weboldal esetében nem elegendő a one-page design használata. A kérdés mindig az, hogy céljaink eléréséhez megfelelő segítséget nyújt – e az egyoldalas design? Nézzük meg milyen előnyöket és hátrányokat hordoz magában a használata.