info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Pékség bemutatkozó weboldala

2018-02-02 napon

Sablon alapján készült bemutatkozó oldal? Azt gondolod, uncsi?

Nézd meg egyik legújabb referenciánkat, a www.peklany.hu -t, és meglátod, hogy a template nem egyenlő a fantáziátlansággal és tucatáruval. A sablon nagyon jó kiindulási alap, mondhatni inspiráció, amit utána igényeinknek megfelelően alakíthatunk. Persze nem a végletekig, de kisebb változtatások már bőven elegendőek ahhoz, hogy egyedi legyen a sablon alapján készült oldal is.

Kapcsolódó

Régi ügyfelünk új weboldalt kapott, mivel a projekt előrehaladtával és a trendek változásával a weboldalnak is lépést kell tartania.
2018. Január 24.
Több mint két éves fejlesztés után, megjelent a legnépszerűbb frontend framework új verziója, amely remélhetőleg méltó utódja lesz a Bootstrap 3 nak.
Weboldalunk megtekintésekor először a kinézetével találkozik a látogató, ezért nagyon fontos, hogy az első benyomás pont azt tükrözze, amit közvetíteni szeretnénk. De miképp alakítsuk ki ezt a képet, hogyan inspirálódjunk? Ebben próbálunk segíteni.
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.