info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Plasztikai megújulás

2020-06-12 napon

A TotalStudio betört a plasztikai sebészet piacára is!

Persze nem ajakfeltöltéssel vagy mellnagyobbítással kezdtünk foglalkozni, de összeraktuk az első ilyen témájú weboldalunkat Dr. László Zsolt plasztikai sebész számára. A www.szeptest.hu egy átlátható és könnyen kezelhető cégbemutató oldal lett, amely hozott grafika alapján készült, rengeteg aloldallal, galériával és blog modullal.

Kapcsolódó

Immáron a sokadik olyan weboldalt fejlesztjük le, amely az ingatlanpiac egyik képviselőjének készül, így állíthatjuk, rutinosan mozgunk ebben a szegmensben.
2020. Január 07.
Létezik olyan, hogy fogturizmus? Bátran állíthatjuk, hogy igen, hiszen egy nem is olyan régi referenciánk pont ebben a témában készült el. Fogászati kezelések norvégoknak itt, Budapesten.
Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.
Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.