info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Prémium autóknak prémium oldal

2017-04-23 napon

Már több autókereskedő cégnek is készítettünk weboldalt, ezúttal a Hyundai Hatvan kért meg minket, hogy elavult honapját újragondoljuk.

Az új weboldal egyedi grafikai tervek alapján készült, melynek köszönhetően modern és letisztult megjelenést kapott. Emellett kialakítottunk egy online bejelentkezési formot is, ahol az ügyfelek könnyen előjegyeztethetik autóikat a szervízszolgáltatásokra. A tulajdonosok nagy örömére pedig migráció segítségével emeltük át a híreket, így nem kellett egyenként áthozni őket, sőt a használtautó kínálatot is egy program segítségével szinkronizálja az oldal automatikusan. Micsoda kényelem!

  • 2017-04-23 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Biztosan sokan kerestünk már képeket a Google Images –ben, sőt általában azért keresünk képet ott, hogy utána használhassuk valamilyen tartalmunkban. Azonban a felület pár napja megváltozott…
Sablon alapján készült bemutatkozó oldal? Azt gondolod, uncsi?
2018. Február 01.
Azok a weboldal tulajdonosok, akik használták a Google Webmester Eszközöket, a napokban értesülhettek arról, hogy újra gondolták ezt a felületet a kereső óriásnál. Vajon jó ötlet volt?
2018. Január 24.
Több mint két éves fejlesztés után, megjelent a legnépszerűbb frontend framework új verziója, amely remélhetőleg méltó utódja lesz a Bootstrap 3 nak.