info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Prémium autóknak prémium oldal

2017-04-23 napon

Már több autókereskedő cégnek is készítettünk weboldalt, ezúttal a Hyundai Hatvan kért meg minket, hogy elavult honapját újragondoljuk.

Az új weboldal egyedi grafikai tervek alapján készült, melynek köszönhetően modern és letisztult megjelenést kapott. Emellett kialakítottunk egy online bejelentkezési formot is, ahol az ügyfelek könnyen előjegyeztethetik autóikat a szervízszolgáltatásokra. A tulajdonosok nagy örömére pedig migráció segítségével emeltük át a híreket, így nem kellett egyenként áthozni őket, sőt a használtautó kínálatot is egy program segítségével szinkronizálja az oldal automatikusan. Micsoda kényelem!

  • 2017-04-23 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Mindenki GDPR lázban ég (természetesen mi is, de csak takarék lángon)! Egy következő cikkünkben kivesézzük majd a történteket a mi szemszögünkből, de addig is ellátjuk olvasóinkat egy hasznos tanáccsal: Mire figyeljünk weboldalunk statisztikáit illetően.
Régi ügyfelünk új weboldalt kapott, mivel a projekt előrehaladtával és a trendek változásával a weboldalnak is lépést kell tartania.
Március 31-én bezárta kapuit a Goggle Recaptcha v1, a legelső verziójú ember/bot* ellenőrző alkalmazás a Googlétól.
Biztosan sokan kerestünk már képeket a Google Images –ben, sőt általában azért keresünk képet ott, hogy utána használhassuk valamilyen tartalmunkban. Azonban a felület pár napja megváltozott…