info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Prémium autóknak prémium oldal

2017-04-23 napon

Már több autókereskedő cégnek is készítettünk weboldalt, ezúttal a Hyundai Hatvan kért meg minket, hogy elavult honapját újragondoljuk.

Az új weboldal egyedi grafikai tervek alapján készült, melynek köszönhetően modern és letisztult megjelenést kapott. Emellett kialakítottunk egy online bejelentkezési formot is, ahol az ügyfelek könnyen előjegyeztethetik autóikat a szervízszolgáltatásokra. A tulajdonosok nagy örömére pedig migráció segítségével emeltük át a híreket, így nem kellett egyenként áthozni őket, sőt a használtautó kínálatot is egy program segítségével szinkronizálja az oldal automatikusan. Micsoda kényelem!

  • 2017-04-23 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2017. December 16.
Egy igazi jófej projektbe vettünk részt, amelyben a közösségi felelősségvállalást támogatva egy alapítványnak készítettünk weboldalt.
Akik rendszeresen olvasnak minket, azok jól tudják, hogy korábbi cikkünkben részletesen írtunk a HTTPS-re való átállás előnyeiről. Ennek köszönhetően sok ügyfelünk keresett meg minket, hogy tegyük biztonságossá weboldalát. Az átállás azonban nem csupán egyetlen gombnyomás, hanem egy olyan művelet, amely némi technikai utánkövetést is igényel. S hogy pontosan mi is ez, azt az alábbiakban vesszük górcső alá.
2017. November 14.
Babás webáruház nem rég indult reality show szereplőjének!
2017. Augusztus 25.
Határozottan kijelenthetjük, hogy az internet sláger témája mostanában a HTTPS. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Google októbertől elvárja minden olyan oldaltól a titkosítást, ahol űrlap található.