info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Prémium autóknak prémium oldal

2017-04-23 napon

Már több autókereskedő cégnek is készítettünk weboldalt, ezúttal a Hyundai Hatvan kért meg minket, hogy elavult honapját újragondoljuk.

Az új weboldal egyedi grafikai tervek alapján készült, melynek köszönhetően modern és letisztult megjelenést kapott. Emellett kialakítottunk egy online bejelentkezési formot is, ahol az ügyfelek könnyen előjegyeztethetik autóikat a szervízszolgáltatásokra. A tulajdonosok nagy örömére pedig migráció segítségével emeltük át a híreket, így nem kellett egyenként áthozni őket, sőt a használtautó kínálatot is egy program segítségével szinkronizálja az oldal automatikusan. Micsoda kényelem!

  • 2017-04-23 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

2017. Augusztus 25.
Határozottan kijelenthetjük, hogy az internet sláger témája mostanában a HTTPS. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Google októbertől elvárja minden olyan oldaltól a titkosítást, ahol űrlap található. 
Weboldalunk megtekintésekor először a kinézetével találkozik a látogató, ezért nagyon fontos, hogy az első benyomás pont azt tükrözze, amit közvetíteni szeretnénk. De miképp alakítsuk ki ezt a képet, hogyan inspirálódjunk? Ebben próbálunk segíteni.
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.
Mitől lesz trendi egy weboldal? Attól, hogy figyelembe veszi az aktuális irányzatokat, amelyek most uralják az internetes piacot.