info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Személyes, lifestyle blogot készítettünk!

2019-04-20 napon

Elkészült az első Total Studio által készített blog, a www.comewithme.hu. Úgy gondoljuk, méltán büszkék lehetünk erre a munkánkra is, hiszen ezen a piacon sok kevésbé szép és használható weboldallal találkoztunk már.

Miben más ez az oldal, mint a többi? Ránézésre az egyedi design viszi a pálmát, ami azért nem utolsó szempont egy ilyen jellegű oldalnál, ráadásul ez garantálja, hogy a megrendelő fejében élő - személyiségét kifejező - oldalt valóban úgy tudjuk megvalósítani, ahogyan ő azt szeretné. Szintén nem elhanyagolható, hogy a Studio CMS fut alatta, ami egyszerűen kezelhetővé teszi a blogot, sőt akár mobilról is elvégezhetjük a szöveges tartalmak módosítását. A facebook és intsagram összekötés pedig már csak hab a tortán!     

www.comewithme.hu

Kapcsolódó

A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.
Akár ez is lehetne a www.indyline.hu bemutatkozó weboldalának mottója. Nem elég jó szolgáltatást nyújtani, profi honlapon érdemes azt megmutatni. 
2018. November 24.
Szoktuk mondani, egy weboldalt 3-4 év után érdemes újra gondolni. Így tettünk a parkapcsolati-tanacsadas.hu honlapnál is, egyszerűen újra gondoltuk ügyfelünk kérésére.
Kiélesítettük az idei év egyik legösszetettebb projektjét a www.victofon.hu-t.