info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Újabb bemutatkozó oldal a művészvilágban

2017-04-28 napon

Újabb színésznek készítettünk bemutatkozó oldalt!

Manapság már szinte elengedhetetlen, hogy az ismert embereknek saját bemutatkozó weboldaluk legyen. A színészekkel sincs ez másképp és azt mondhatjuk, hogy művész berkekből egyre többen keresnek meg minket, hogy ilyen honlapot készítsünk nekik. Legutóbb Nagy Dávid Viktor színművész kérte fel a TotalStudiot, hogy egy modern, fiatalos bemutatkozó oldalt állítsunk össze neki. Íme, ilyen lett: http://www.nagydanielviktor.hu/

  • 2017-04-28 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Weboldalunk megtekintésekor először a kinézetével találkozik a látogató, ezért nagyon fontos, hogy az első benyomás pont azt tükrözze, amit közvetíteni szeretnénk. De miképp alakítsuk ki ezt a képet, hogyan inspirálódjunk? Ebben próbálunk segíteni.
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.
A csábítás művészetéhez ad inspirációt és segítséget egyik referenciánk a www.szexi-fehernemu.hu, ahol mindent megtalál a látogató, ami a témába vág.
El lehet-e dönteni egy weboldalról, hogy hibátlan és minőségi-e? Amennyiben tudjuk, hogy mire figyeljünk, mit keressünk, úgy igen és ez sem nehezebb, mintha egy cipőt vásárolnánk. S bár kézzel nem foghatjuk meg az elkészült weboldalt, de itt is léteznek olyan eszközök, melyek segítségével megállapíthatjuk, hogy a megvásárolt termék „hibátlan”–e.