info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Weboldal a Vác FC-nek

2017-06-21 napon

Dinamikus, reszponzív weboldal a foci szerelmeseinek.

Nem rég a Vác FC részére késztettünk egy bemutatkozó weboldalt, ahol a rajongók minden információt megtalálhatnak, amit a csapatról tudni kell: a játékosoktól kezdve az utánpótláson és szakmai stábon át az eseményekig. De a „Hírek” menüpont alatt sok érdekességet is olvashatunk, míg a „Média” fül alatt a fotógaléria mellett a videóknak is akad hely. Az oldal természetesen mind mobil eszközökről, mind asztali gépről optimálisan megtekinthető.

  • 2017-06-21 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Weboldalunk megtekintésekor először a kinézetével találkozik a látogató, ezért nagyon fontos, hogy az első benyomás pont azt tükrözze, amit közvetíteni szeretnénk. De miképp alakítsuk ki ezt a képet, hogyan inspirálódjunk? Ebben próbálunk segíteni.
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.
A csábítás művészetéhez ad inspirációt és segítséget egyik referenciánk a www.szexi-fehernemu.hu, ahol mindent megtalál a látogató, ami a témába vág.
El lehet-e dönteni egy weboldalról, hogy hibátlan és minőségi-e? Amennyiben tudjuk, hogy mire figyeljünk, mit keressünk, úgy igen és ez sem nehezebb, mintha egy cipőt vásárolnánk. S bár kézzel nem foghatjuk meg az elkészült weboldalt, de itt is léteznek olyan eszközök, melyek segítségével megállapíthatjuk, hogy a megvásárolt termék „hibátlan”–e.