info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Webshopokban otthon vagyunk

2019-08-23 napon

Webshopokban otthon vagyunk és ezt újra bebizonyítottuk, amikor a ProGastro termékcsalád Wordpress alapú webáruházát lecseréltük saját webshopunkra teljes mértékben személyre szabva a megrendelői igények alapján.

Természetesen a grafikát is újraterveztük, hogy 100%-ig illeszkedjen a friss verzióhoz és az egyedi megoldásokhoz, amelyekkel szintén nem fukarkodtunk. A célt megvalósítottuk: modern megjelenés, könnyű kezelhetőség és minél több információ a cég által forgalmazott termékekről. 

  • 2019-08-23 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

Az elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám! S mi bizonyítaná leginkább a megrendelő elégedettségét, mint amikor az elkészült projekt után egy újabb feladattal bíz meg minket.
Mi kell a nőnek? Elég sok minden, valljuk be, de ha megkérdeznénk 10 nőt, mi az a 3 dolog, ami nélkül nem tud élni, biztos, hogy 8 belevenné a felsorolásba a sminket és a kifogástalan frizurát is. Ehhez nyújt segítséget egyik új referenciánk a www.beautyroombudapest.com.
Egy elavult, régi weboldalt bújtattunk új köntösbe a www.expokonto.hu frissítésével, ráadásként pedig igazán felhasználóbaráttá is varázsoltuk.
2019. Szeptember 30.
Egy one page oldal legfőbb célja, hogy kiszolgáljon valami hirdetés kampányt mint landing oldal, és megfelelő információval lássa el a kampányra kattintó felhasználókat.