info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Webshopokban otthon vagyunk

2019-08-23 napon

Webshopokban otthon vagyunk és ezt újra bebizonyítottuk, amikor a ProGastro termékcsalád Wordpress alapú webáruházát lecseréltük saját webshopunkra teljes mértékben személyre szabva a megrendelői igények alapján.

Természetesen a grafikát is újraterveztük, hogy 100%-ig illeszkedjen a friss verzióhoz és az egyedi megoldásokhoz, amelyekkel szintén nem fukarkodtunk. A célt megvalósítottuk: modern megjelenés, könnyű kezelhetőség és minél több információ a cég által forgalmazott termékekről. 

  • 2019-08-23 napon
  • Referenciák

Kapcsolódó

A Csomorszerszamgep.hu  átadásával egy igazán érdekes projektünk zárult le. Miben rejlett az érdekessége? Leginkább abban, hogy a kivitelezés során számos  elvarratlan szálba botlottunk, amelyekkel kezdenünk kellett valamit. Így gondoltam megosztom a tapasztalataimat a projektről, mert ez a megbízás tökéletes példája annak, hogyan ne kezeljük weboldalunkat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat.
A járvány beköszönte óta az offline kereskedelem zuhanórepülésbe kezdett, hiszen aki tud, otthon marad, és csak akkor dugja ki az orrát, ha feltétlenül szükséges.
István, Koppány, Sarolt, Gizella... Ismerősek a nevek?  Igen, ezek az István, a király  rockopera szereplői. Mindezt gyerekekkel? Bizony!
Tavaly a Google elhatározta, hogy az eddig korlátlanul ingyenesen adott Goole Maps szolgáltatását elkezdi korlátozni, és megpróbál pénzt keresni az egyik leg elterjedtebb szolgáltatásán.