info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Webshopokban otthon vagyunk

3 héttel, 3 nappal ezelőtt

Webshopokban otthon vagyunk és ezt újra bebizonyítottuk, amikor a ProGastro termékcsalád Wordpress alapú webáruházát lecseréltük saját webshopunkra teljes mértékben személyre szabva a megrendelői igények alapján.

Természetesen a grafikát is újraterveztük, hogy 100%-ig illeszkedjen a friss verzióhoz és az egyedi megoldásokhoz, amelyekkel szintén nem fukarkodtunk. A célt megvalósítottuk: modern megjelenés, könnyű kezelhetőség és minél több információ a cég által forgalmazott termékekről. 

  • 3 héttel, 3 nappal ezelőtt
  • Referenciák

Kapcsolódó

2019. Július 10.
Tisztelt Ügyfeleink! A holnapi napon (július 11. csütörtök) szerver karbantartást végzünk, 10:00 -14:00 -ig, ez idő alatt előfordulhatnak problémák a szolgáltatásainkkal. Megpróbáljuk zökkenőmentesen inzétni a karbantartást, hogy minél kevesebb élő szolgáltatást érintsen egyszerre. Megértésüket köszönjük!
Legfrissebb referenciánk egy újonnan induló, mondhatni startup vállalkozásnak készült, amely világító térkövek gyártásával és forgalmazásával tört be a magyar és remélhetőleg a  világpiacra is.
Nem tudod, mi lenne a legjobb választás? Egy egyszerű, informatív bemutatkozó oldal vagy inkább egy webshop? A www.koserpekseg.hu megrendelői sem tudtak dönteni, így készítettünk nekik egy csökkentett funkcionalitású webáruházat.
A nemrég megrendezésre került Gasztro Expo rendezvény weboldalát adtuk át, amelynél az árajánlattól az átadásig 2 hét sem telt el.