info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Viszlát PHP5.x helló PHP7

2017-01-02 napon

A 2016 -os év lezárásával a webfejlesztők egy új korszakot lesznek kénytelenek építeni, ugyanis megszűnt a népszerű webes programnyelv a PHP legelterjedtebb verziójának támogatása.
Azért nem annyira drasztikus maga a váltás, hiszen a PHP -nál sosem voltak ezen lépések drasztikusak, több év alatt futtatnak ki egy-egy fő verziót, így a PHP7 megjelenését követően egy évet hagytak az átállása. Viszont azt se felejthetjük el, hogy a PHP 5.x es verziója már nagyon régóta fut, és az 5.6.x es szériáig jutott el, itt volt az ideje a vérfrissítésnek, mely a PHP7 néven érkezett meg. Gyorsabb lett a programnyelv, azonban azt semmiképp nem mondhatjuk, hogy lefelé a kompatibilitásra törekedtek volna, tehát a régi kódokat újra kell írni. És már érdemes a PHP 7.1 felé kacsintgatni, hiszen az a legfrissebb verzió.

És, hogy mit várhatunk az 5.x kivezetésével? Újdonságokat biztos, hogy nem, és biztonsági frissítéseket se nagyon, maximum a tényleg kritikus hibákat próbálják majd foltozni még.
Tehát mindenkinek javallott az új programokat már PHP 7.x -re átírni.
  • 2017-01-02 napon
  • Webfejlesztés

Kapcsolódó

2017. Augusztus 25.
Határozottan kijelenthetjük, hogy az internet sláger témája mostanában a HTTPS. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Google októbertől elvárja minden olyan oldaltól a titkosítást, ahol űrlap található. 
Weboldalunk megtekintésekor először a kinézetével találkozik a látogató, ezért nagyon fontos, hogy az első benyomás pont azt tükrözze, amit közvetíteni szeretnénk. De miképp alakítsuk ki ezt a képet, hogyan inspirálódjunk? Ebben próbálunk segíteni.
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.
Mitől lesz trendi egy weboldal? Attól, hogy figyelembe veszi az aktuális irányzatokat, amelyek most uralják az internetes piacot.