info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Híreink

Cégünket érintő újdonságok, információk

Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden kedves leendő és már meglévő Ügyfelünknek! Reméljük jövőre is a TotalStudio megbízható szolgáltatásait választják! Január negyedikétől ismét állunk az Önök rendelkezésére.BUÉK 2010!
Másfél nap maradt hátra az évből, de ebbe még belefért bőven egy template alapú bemutatkozó oldal, amely teljes egészében flash. Az ilyen jellegű oldalakat ajánljuk mindenkinek, aki olcsón szép igényes honlapot szeretne akár egy napon belül. Ez tehát idén az utolsó, jövőre pedig folytatódik a honlapok készítése megújultan gőzerővel.tamasviktor.hu
Az mai nappal megtörtént a spiritualisvt.com DNS átírása így a régi oldal helyett már a TotalStudio által készített Spirituális Választerápia hazai központi oldalát látogathatják meg az internetezők. Az oldalról képeket és bővebb információkat a Honlapok menüpont alatt találhatnak. Természetesen a tárhelyről szintén a TotalStudio gondoskodik.
A két ünnep között december 28-30-ig állunk minden új és leendő Ügyfelünk szolgálatára, majd legközelebb 2010 január 4-től érhetnek el bennünket a jól ismert elérhetőségeinken (Cégünk menü alatt, illetve az oldal jobb részén). Természetesen az online megrendeléseket bármikor megtehetik az Áraink menüpont alatt.
Megjelent az Opera 10.5 pre-alfa verziója, amely elő zöngéje azon nagy lépésnek, amelyre a világ harmadik legnépszerűbb böngésző készítői vágynak. Szeretnék az Opera-t nem, hogy felzárkóztatni de versenyképessé is tenni és az új verzió bizony igen jó úton halad.
Amíg a magyar internetezők nagy része mára túlesett az első online vásárlásán, de közel sem mindegyikük használja bankkártyáját a számla rendezéséhez - derül ki a MasterCard piackutatásából, amelynek keretében ezer bankkártya tulajdonost kérdeztek meg.
Békés boldog Karácsonyt kívánunk minden kedves Ügyfelünknek és Látogatónknak. Honlapunkra jobb felül felkerült egy beálltások fül, amelyen választhatják a téli fehér kinézetet az oldalunkon, később pedig valuta és nyelvváltás is felkerül. A két ünnep között is állunk szolgálatukra! Telefonszámunk megváltozott, mostantól a +36/20/3-949-558 -as telefonszámon várjuk hívásukat.
A keresőcég munkatársai egy olyan webes eszközt fejlesztettek ki, ami lehetővé teszi a honlapok eddiginél jobb megtervezését. Láthatjuk, hogy az internetezők mekkora része mennyit lát az oldalunkból.
Elsősorban új kezelőfelülete és a Windowsba, illetve a Mac OS X-be való jobb integrálhatósága különbözteti meg elődeitől a Thunderbird legújabb változatát.
Lassacskán itt az évvége, amely még egy utolsó hajrára ad okot. Párhuzamosan készül több honlap, amelyek még idén el is indulnak, de emellett az utolsó újsághirdetések és bannerek is lefutnak a futószalagról. Ez utóbbinak ékes példája az Indesit, a Neo FM és a Vöröskereszt által szervezett adománytúra, amely kapcsán 15 mosógép talál majd gazdára. A bannert a Bannerek menüpont alatt lehet megtekinteni.
Az ünnepek idején sem árt az óvatosság, mert sajnos a közelgő ünnepeket nem csak a felhasználók várják, hanem az internetes csalók is. A legnagyobb veszélyt az adathalász e-mailek jelentik.
Elérkezett az idő, hogy honlapunk hivatalosan is megnyitjuk mostantól minden modul elérhető így az internetes megrendelések is elérhetőek. Szolgáltatásaink beárazása is megtörtént, amelyek keretein belül a domain regisztráció árát 3000 Ft-ra csökkentettük. Kellemes böngészést kívánunk és, ha kérdése támadna, forduljon hozzánk bizalommal!