info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Híreink

Cégünket érintő újdonságok, információk

Szervereinken karbantartást végzünk a mai napon, ez idő alatt szolgáltatás szünetelésekre és e-mail kimaradásokra lehet számítani. A karbantartás előreláthatólag szombat hajnalban befejeződik. Előre jelezzük ügyfeleink számára, hogy januárban ismét lehet majd számítani pár órás leállásra, de erről e-mailben, illetve itt a honlapon értesítjük Önöket! Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Hamarosan megújul az iwiw oldala, a teljes külső váltáson kívül a belső is jelentősen megváltozik majd. Összegyűjtöttünk pár képet és információt, hogy miben is leledzik majd a nagy megújulás.
A jövő év elején megszűnnek a minisztériumi honlapok, valamint a kormanyszovivo.hu és a kormany.hu is, helyettük egy új, összevont kormányzati portál indul - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium.
Elkészült a Tart Dekorációs és Szolgáltató Bt új honlapja, amely az szintén általunk készített korábbi verziót hivatott leváltani. Egyszerű céges bemutatkozó oldal, ahol nagy hangsúlyt kaptak a referenciák és ez által az oldalhoz tartozó galéria is.
Bármennyire is sikeres az amerikai technológiai vállalat, egyre nagyobb problémát jelent számára dolgozói elvándorlása. Az eddig hozott intézkedések eredménytelenek voltak.
A Fehér Ház hétfőn súlyos bűncselekménynek minősítette a titkos kormányzati iratok nyilvánosságra hozatalát, a kiszivárogtatókat pedig bűnözőknek bélyegezte meg, a külügyminisztérium szerint pedig támadás indult a nemzetközi közösség ellen.
Elkészült cégünk Facebook közösségi oldala, ahová várunk mindenkit sok szeretettel. Ezen túl fontosabb híreinket, új referenciáinkat, blog bejegyzéseinket, kedvelt linkjeinket a világ legnépszerűbb közösségi oldalán is megosztjuk. A jobb oldali box-on keresztül kedvelheti meg oldalunkat!
November 30-án és december 8-án az éjszakai órákban tárhely és e-mail szolgáltatásaink a Telekom optikai hálózatának karbantartása miatt szünetelhet. A pontos időpontokat a kibővített részben találhatják. Megértésüket előre is köszönjük!
Elkészült Czakó Éva SVT oktató új honlapja, amely a három évvel ezelőtt szintén általunk készített verziót hivatott lecserélni. Az új webdesign elvárásoknak és keresőoptimalizálási feltételeknek meg felelő oldal cégünk saját CMS-ére épült természetesen.
A Google múlt hét csütörtökön megkezdte az Instant keresési funkció bevezetését magyar nyelvű weboldalán: a lehetőség napokon belül megjelenik a google.hu felületén is a Google-fiókjukba bejelentkezett felhasználóknál.
Az alberlet.hu honlapot Kereskedelmi kategóriában az Év Honlapja díjra jelölték, amely már önmagában is nagy elismerés számunkra. Amennyiben Önnek is tetszik az oldal szavazzon ránk a kibővített a hírben található linkre kattintva.Voksát ide kattintva teheti le
A cégünk által készített alberlet.hu internetes apróhirdetés portál a MATISZ által 10. alkalommal megrendezett eFestival-ján eSzolgáltatás kategóriában ezüstérmet szereztünk idén. Noha az oldal már több mint két éves (v3), mégis büszkék vagyunk eme szakmai díjra.