info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Híreink

Cégünket érintő újdonságok, információk

Újabb adatokkal támasztotta alá a szolgáltatás növekvő népszerűségét Paul Allen, az Ancestry.com nevű családtörténet-kutató portál alapítója. A szakember azt állítja, hogy a Google Plust jelenleg már 62 millióan használják.
Kiterjeszti a hirdetési felületeket a hírfolyamra is a Facebook, így a jövőben a reklámok már nem korlátozódnak a jobbi hasábra. A közösségi oldal ígérete szerint kevés és releváns hirdetést jelenítenek majd meg.
A TotalStudio Kft. csapata Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván minden kedves Ügyfelének és családjának. Teljenek békességben az ünnepek!
A Vatikán megvásárolta a vatican.xxx internetes címet, elkerülve ezzel, hogy a pápai állam nevét viselő weboldalt az egyházhoz méltatlan tartalommal töltsék fel.
Megújította novemberben lejárt megállapodását a Google és a Mozilla, így a következő három évben is biztosítottnak látszik a nyílt forrású böngésző fejlesztéséhez szükséges anyagi háttér.
Elkészült a Kelemen Kabátban formáció bemutatkozó blogos honlapja. Az oldal az együttes kérésére maximálisan letisztult kimondottan blogalapú page lett, amely funkcióit tekintve magába foglal egy galériát, egy videótárat, lehetőség van események felvitelére, kommentelésre és az archívum megtekintésére továbbá a bejegyzések kategorizálására és tagelésére. Tekintse meg Ön is referenciánkat a lenti linken.kelemenkabatban.hu
A Microsoft böngészője a Windows XP, a Windows Vista és a Windows 7 operációs rendszereken a jövőben automatikusan frissíti majd magát. A redmondi óriáscég ezzel a Google példáját követi.
A magyar kisvállalkozásoknak mindössze 13 százaléka üzemeltet webáruházat, de ami ennél is szomorúbb, hogy azon belül csak minden ötödiknél lehet bankkártyával fizetni.
A mikroblog-szolgáltatás sok ember számára túl bonyolult, a vállalat ezen változtatni szeretne. A Twitter új dizájnt kapott, ráadásul a módosításoknak köszönhetően egyszerűbb és gyorsabb is lett.
Az internetezők komoly szerepet játszanak a médiatartalmak terjesztésében. A közösségi portálok mindegyike lehetővé teszi a hírek, szövegek, fotók és videók megosztását, mindez azonban inkább véletlenszerűen, mint előre meghatározott módon történik.
Megnyitotta új irodáját a Gobert & Partners ügyvédi iroda. A nyitó ünnepségen cégünk is képviseltette magát egy új weboldallal és személyesen is. A bemutatón egy TV-n kapott helyet az új honlap, melyet a vendégek megcsodálhattak. A rendezvény nagyon kellemes volt, sokan eljöttek az iroda ügyfelei közül. A weboldallal kapcsolatos munka oroszlán részét letudtuk, jelenleg a tartalmak újraírás alatt vannak, így még viszonylag üresen fogadja a látogatókat a honlap.
Elkészült a CST Photoart honlapja, amelyen a látogatók megismerkedhetnek a CST Photoart grafikai szolgáltatásaival, illetve megtekinthetőek a referenciák is. Az oldalt a Studio Admin-on keresztül könnyedén tudja az oldal tulajdonosa szerkeszteni így a tartalom mindig naprakész tud maradni. Design kapcsán törekedtünk arra, hogy egy kicsit grafitos külsőt kapjon az oldal, illetve a megrendelőnek is szerencsére volt konkrét elképzelése arról mit is szeretne látni. Amennyiben Ön is szeretne céges bemutatkozó oldal olcsón rövid határidő alatt keressen minket bizalommal. Tekintse meg legújabb referenciánkat a lenti linken.www.cstphotoart.com