info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Híreink

Cégünket érintő újdonságok, információk

Informatív, felhasználóbarát, dinamikus bemutatkozó oldal.
A JALTESZT nagyban játszik.
Újabb ingatlanirodának késztettünk weboldalt.
Vonzó oldal egy vonzó téma számára.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kíván a TotalStudio teljes csapata! Reméljük jövőre is Minket választanak! Köszönjük!
Online játékvásárlás a www.jatekmania.hu-n.
A Tudor Kft könyvelőiroda új honlapjának elkészítésekor az egyik legfontosabb tényező volt az idő. A lehető leggyorsabban kellett a korábbi vírusokkal fertőzött lapot leváltani és annak teljes tartalmát áttölteni az új modern letisztult és termesztésen responsive lapra. Tekintse meg referenciánkat a www.tudorkft.com címen.
Elindult Veréb Tamás honlapja, amelynek célja az énekes és előadóművész munkásságának megismertetése a nagyközönséggel. Az oldal modern és fiatalos külsőt kapott, hogy a lehető legjobban tükrözze tulajdonosának munkásságát. A responsive oldal mind mobil mind asztali eszközökön optimalizált formában látogatható. www.tamasvereb.com
Ma este minden szolgáltatást érintő szerverkarbantartást végzünk, mley szolgáltatásaink hosszabb, közel 8-10 órás leállását okozza. Teljes közleményünket a kibővített részben olvashatják.
Elkészül Gyöngyös elsőszámú szórakozóhelyének új honlapja. A Blue Box oldalánál a legfontosabb szempont a mobilbarát és modern megjelenés volt továbbá a látogatók leghatékonyabb informálása és a forgalom terelése a szórakozóhely népszerű Facebook oldalára. www.blueboxgyongyos.hu
Naturprojekt.hu, a megújuló hagyomány
Új referenciánknál műszaki, gazdasági és hivatalos fordítást is rendelhet