info@totalstudio.hu    +36 20 930 9231    +36 20 313 9004

Híreink

Cégünket érintő újdonságok, információk

Közel nyolc éve, hogy lefejlesztettünk egy Ingatlanos CRM szoftvert az Albérlet.hu –nak, idén átadtunk egy kicsit hasonló, de sokkal korszerűbb CRM -et egy régi ügyfelüknek.
Cégünk új tárhely díjakat határoz meg, melyeket 2018.01.01 dátummal érvényesít minden aktív előfizetői szerződésén.
Egy igazi jófej projektbe vettünk részt, amelyben a közösségi felelősségvállalást támogatva egy alapítványnak készítettünk weboldalt.
Babás webáruház nem rég indult reality show szereplőjének!
Két orvosnő keresett meg minket, hogy készítsünk weboldalt alternatív gyógymódot ajánló kezeléseik internetes megjelenéséhez.
Mitől lesz trendi egy weboldal? Attól, hogy figyelembe veszi az aktuális irányzatokat, amelyek most uralják az internetes piacot.
A csábítás művészetéhez ad inspirációt és segítséget egyik referenciánk a www.szexi-fehernemu.hu, ahol mindent megtalál a látogató, ami a témába vág.
Dinamikus, reszponzív weboldal a foci szerelmeseinek.
Újabb referencia a művészvilágnak, méghozzá Pad Zoltánnak, a Magyar Rádió Énekkara vezető karnagyának.
Újabb színésznek készítettünk bemutatkozó oldalt!
Már több autókereskedő cégnek is készítettünk weboldalt, ezúttal a Hyundai Hatvan kért meg minket, hogy elavult honapját újragondoljuk.
Márc25
Ipari tisztítási technológia a jég erejével. Legújabb referenciánk a www.szarazjegkft.hu szárazjeges tisztítási technológiát kínál egy modern, letisztult weboldal segítségével.