Menu      

Shopify fejlesztés

2019 óta foglalkozunk Shopify webáruházak beállításával, karbantartásával és üzemeltetésével. Mindezt azért, hogy megkönnyítsük az olyan vállalkozók életét, mint te, akik online szeretnék értékesíteni termékeiket vagy szolgáltatásaikat. Hivatalos Shopify Partnerként mindig igyekszünk a maximumot nyújtani ügyfeleinknek. Legyen szó egyszerű tanácsadásról, teljes körű webáruház készítésről vagy a meglévő shop optimalizálásáról, nálunk jó kezekben leszel!

Shopify fejlesztés

Miben segíthetünk?

A TotalStudio-nál 2019 óta foglalkozunk Shopify webshopok beállításával, karbantartásával és üzemeltetésével. Hivatalos Shopify Partnerként igyekszünk a legjobb tudásunk szerint segíteni ügyfeleinket az alábbiakban:

Shopify tanácsadás

Amikor felkeresel minket, mert Shopify webáruházat szeretnél, az első dolgunk, hogy alaposan körbejárjuk a témát. Átbeszéljük, hogy pontosan mire van szükséged, milyen funkciókat szeretnél, és hogy mik az elvárásaid.

Habár a Shopify szuper választás lehet sokaknak, azért akadnak korlátai. És hát valljuk be, nem mindenkinek való. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy az elején tisztázzuk, neked tényleg ez-e a legjobb megoldás.

Shopify beállítás “telepítés”

Ha teljesen új Shopify webáruházat szeretnél! Vállaljuk az egész folyamatot az elejétől a végéig, a regisztrációtól kezdve egészen addig, amíg az első vásárlóid meg nem érkeznek. 

Tudjuk, hogy elsőre talán nem tűnik nagy ügynek egy webshop elindítása, de hidd el, azért akadnak benne kihívások. Pont ezért jó, ha olyan csapatra bízod, akik már rutinosak ebben. 

Shopify sablonok fejlesztése

Ha már van egy meglévő Shopify sablonod, de szeretnéd egy kicsit feldobni vagy optimalizálni, akkor is számíthatsz ránk! Jól ismerjük a Liquid nyelvet, úgyhogy könnyedén átszabjuk neked a sablont. Ha teljesen 0-ról szeretnéd kezdeni, ez esetben is a segítségedre lehetünk. Akár a Shopify 13 ingyenes sablonjából kiindulva, akár teljesen egyedi elképzelések alapján dolgozunk, a lényeg, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyennek megálmodtad.

Shopify GCM v2 beállítás

A Shopify alapértelmezetten tartalmaz egy Customer Privacy modult azonban ez nem felel meg a Google Consent Mode v2-nek. Vállaljuk a beépített modul átalakítását, hogy biztonságosan hírdethesd oldalad

Shopify alkalmazás fejlesztés

Vállaljuk privát Shopify alkalmazások fejlesztését egyéni igények alapján. Ezen alkalmazások a Shopify API kapcsolatia kihasználva képesek ellátni különböző előre meghatározott feladatokat

Shopify design készítés

Amennyiben van már kiválasztott sablonod, vagy még csak most kezdesz neki, mi segítünk megtervezni és megrajzolni új Shopify webáruházadat, amely biztosan a vásárlók kedvence lesz

hivatalos Shopify Partners fejlesztő cég vagyunk

Shopify fejlesztőt keresel?

A legjobb helyen jársz! Cégünk büszke Shopify partnerként kínál webfejlesztési szolgáltatásokat. A Shopify platform egyszerű és hatékony módot biztosít online áruházak létrehozására és kezelésére. Az együttműködés révén ügyfeleink hozzáférhetnek a Shopify széleskörű funkcióihoz, mint a könnyen használható felület, a testreszabható sablonok és a biztonságos fizetési rendszerek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és hatékonyan növeljék online jelenlétüket, miközben mi teljes körű támogatást nyújtunk a technikai és dizájn szempontok terén.

Most indítanád a Shopify boltodat?

Szeretnél költséghatékonyan webáruházat indítani, de nem tudod, hogy a Shopify bérelhető webáruház motor megfelelő lesz-e számodra? Cikkünkben megpróbálunk hasznos támpontokat adni a választáshoz.

Csapatban dolgozunk

Fejlesztőink magasan képzett szakemberek, akik biztosítják, hogy webáruházad általunk fejlesztett részei technikailag kifogástalanul működjenek, és minden igényt kielégítsenek.

Designereink kreatív megoldásokat nyújtanak, hogy az online áruházak egyediek és vizuálisan vonzóak legyenek.

Szövegírónk ügyel a honlapod minőségi és mennyiségi tartalmaira, PPC szakembereink hatékony hirdetési kampányokat terveznek és kezelnek, amelyek növelik a forgalmat és az értékesítést.

Együttműködésünk során lehetőséget biztosítunk átfogó kampányok indítására és kezelésére, keresőoptimalizárásra és tanácsadásra.

Csapatunk minden tagja elkötelezett amellett, hogy ügyfeleink online jelenlétét sikeressé és jövedelmezővé tegye, miközben a Shopify platform minden előnyét kihasználják.

  • Shopify fejlesztés
  • Shopify PPC kampány kezelés
  • Shopify SEO - keresőoptimalizálás
  • Shopify webdesign
  • Shopify szövegírás

Shopify fejlesztőre van szükséged? Írj nekünk!

#totalstudio